Asli1453 Bibliosmia evet gerçekten insan etkileniyor okuyorumda bildiğim dualardan surelerden inanirmisin rüyama girmiş etkilendim galiba
Temizlikperisi hazal3421 gece sırf tekim diye postu okumadım🤣 valla bacım bende gece Tuvalete girerken duvarda bi adam beni izliyordu 😂meğersem Hırsızdı
annebalim_ hazal3421 böyle bsy yaşadığınız da seslı bı sekılde evde bakara suresı acın ve dınleyın o uzun olursa ayetel kursı felak nas açıp dınleyın geçer ınsallah
zumrahifa hazal3421 odanızdan aynayı kaldırın gece aynaya bakmak dogru değil zaten kndinizi bile başka bişey gibi görebilirsiniz halisülasyon
mucizemgelsin61 zumrahifa Ayy bişey söylimmi gerçekten çok haklısınız bana öyle oluyor mesela ben gece aynaya bakamam korkarım kendimi başka biri gibi görüyorum ayy ben nasıl uyucam şiimdi korkudan uyuyamıcam zaten yanlızım geceleri eşim de yok
[silindi] hazal3421 Halk sizden açıklama bekliyor hanım efendi son gelişmeleri alalım lütfen 🎥 durduk yere nur topu gibi ayna fobim oldu arkadaş ya
rbaa1 hazal3421 Öncelikle Allah istemeden hiçbir şeyin olmayacağına inanıp sonrasında okuduğun sure ve dualarla Allaha sığınıp güvenmelisin.Felak nas ayetel kürsi Fatiha ve 3 ihlas okurum ben genelde korktuğum zaman sonra da Allaha sığınırım