eceeemmm Sallamadan uyutmaya nasıl alıştırabilirim asla dışarda uyumuyor gündüz uykularımız çok kısa 30-40 dk arası değişiyor artık çok yoruldum bana fikir verir misiniz 😪
dmk34 eceeemmm uyku eğitimi 4.aydan önce önerilmiyo zaten. Kısa uykulara gelince 5.5 aylık bizim de öyle🫠
TQYmom2525 eceeemmm bebeğim de 3 ay 27 günlük , önceleri sallayarak uyutuyordum ayakta yatağında, son 1 aydı gündüzleri arabasında uyutuyorum,gece de emerek uykuya geçiyor.Sonra yatağına koyuyorum
eddadogga eceeemmm Bu rutini nasıl yaptım farkında değilim ama mütemadiyen hep aynı şeyi yaparak alıştı sanırım. Biz karnımızı doyuruyoruz biraz oyalanıyoruz gözler kızarınca huzursuzluk başlayınca emzigi agzına takıyorum gözleri iyice gidiyor sonra hemen kundak yapıyorum kaliteli bir uyku sağlıyor. Emzik bebegimde uyku habercisi gibi oldu
TQYmom2525 eceeemmm benimki de önceden öyleydi , arabaya koyduğum zaman çəğlık atıyordu, yavaş yavaş alıştırdım
123_63 Benim bebeğim de 3bucuk aylık gece uyutuyorum sabaha kadar uyanmio gece kaldırsam da uyumak istiyor normal mi sizce yaşayan varmı aynı durumu
bidebayilistersenferiya 123_63 yok valla hiç yaşamadim 9.5 aylık hala yaşamıyorum, keşke yaşamış olsaydım da fikir verseydim inşallah bir gün bende yaşarım 😑
esoyiigit 123_63 kız tabi normal karnı tok gazı tuzu yok ne güzel yatıyor ben 3 kez beslemeye kalkıyorum 5 bucuk 6 da da gün başlıyor bize kaçta kalkıyor sabah