bebeklihomee Oğluma bir kaç güne sünnet yaptırıcaz üç aylık. Ben ailelerimizin gelmesini istemedim her kafadan bir ses çıkıcak panik olacaklar diye ama şimdi olmaz öyle diyorlar siz sünnet yaptırırken aileler geldi mi ne yapsam bilemedim
duyguluanne bebeklihomee ilk oğlumda halası ve bir çocuğu geldi ama kalabalık olduk bence çekirdek aile daha iyi ama sizin bebeğiniz küçük kalabalık onu değil sizi yorar ikinci oğlumu sünnet ettireceğiz çarşamba günü inşallah o zaman sadece eşim ve ben gitmek istiyorum bakalım
organikirmik bebeklihomee sünnet yaptırmadık ama yaptırsaydık kimseyi istemezdim napacaklar ucundan mı tutacaklar düzgün kessinler diye. Anlamsız
nurdann1 bebeklihomee biz almadık kimseyi. Zaten hastane istemedi iyi de oldu. Ben kendi aileme söylemiştim gelmeyin diye. Şimdi hepsi panik onlarla mı uğraşacağım eve gelirsiniz demiştim
blueberryyy__ bebeklihomee eşim ile gittik sadece bu olayın bu kadar büyütülmesine zaten karşıyım sağlık için yapılan tıbbi bir işlem yani sonuç olarak. Çok abartılıyor toplumda bana göre. Bende 3 buçuk aylıkken yaptırdım. Kimse gelmedi sonradan da eve istemedim yani gerek de yok böyle şeylere.
bebeklihomee duyguluanne bende öyle istiyorum zaten sonra eve gelecekler yine görmek için orda bebeğim ağlayacak onlar panik olacak benide strese sokacaklar
bebeklihomee organikirmik evet zaten doktor odasına anne baba hariç kimseyi almıyor ama herkes nasıl yani gelmeyecek miyiz deyince acaba bende mi sorun var dedim
bebeklihomee blueberryyy__ babaannemiz yeterince panik onun paniği beni sinirlendirecek ve günüm zehir olacak diye istemedim dolayısıyla kendi ailemi de istemedim
Elifinannesii_ Devlet hastanesinde oğlum sünnet oldu . Anne ve babası olarak ikimiz gittik Bence kalabalığa hiç gerek yok. Sünnetten sonra eve gelinse daha iyi olur. Oğlum 3 ay 20 günlükken sünnet oldu . Bugün 10. Gün
Elifinannesii_ bebeklihomee İlk iki gün çok kötüydü açıkçası korkutmak gibi olmasın ama çok ağladı küçüktü nasıl tutacağımı bilmiyordum nasıl emzireceğimi bilmiyordum çok aşırı ağlıyordu calpol verdim hep o çok iyi geldi. 3 gün ağrısı geçti Şu anlık çok az iyileşmeyen bir yer var o da düzelmek üzere çok şükür iyi ki de erken yaptırmışım
Aysunnkaya bebeklihomee bizimki anlık oldu eşim hastanede çalışıyor Dr yanına gitmiş gelsin yapalım 15 günlüktü hemen hazırlandım gittim yatış oldu annemi aramıştım sünnet oluyo diye haber vermek için oda hemen çıkıp geldi gerek yok aileye bizde ilk torun ya ondan geldi kalabalığa hiç gerek yok biliyor musun
Aysunnkaya bebeklihomee eşinle konuş o zaman habersiz gidin yaptırın onlarada anlık yaptırdık dersiniz
babytamer bebeklihomee benim oğlum da 3.5 aylıkken sünnet oldu. Özel bir klinikte sünneti yapıldı. Aile büyükleri yanımızdaydı.. kimse panik olmadı karışmadı. Ama anne baba olsa da yeterli. Klipsli oldu sünneti. İlk 3 çişi zor oldu özellikle ilk çişi. Calpol verdim. Sonrasında daha rahattı. Şuan çok şükür tamamen iyileşti.
bebeklihomee babytamer doktor ilk gün zor olur sonrası rahat geçer ilaca bile gerek kalmaz dedi ama tabi çocuktan çocuğa değişir
blueberryyy__ bebeklihomee hiç endişe etme küçük oldukları için hemen geçiyor. İlk çişinde bir huzursuz oldu oğlum onun haricinde maşallah hiç sorun yaşamadık. Bardak mutlaka kapat çok rahat edersin. Doktor söyler zaten kremde verir. Şimdiden oldu da bitti maşallah 🧿
lokumtos bebeklihomee babam eşim ben gitmiştik sadece aracımız olmadığı için babamdan rica ettim kimseye gerek yok evde görmeye gelsnler sonra