organikirmik Bu calpol bizim çocukluğumuzda dolapta durmaz mıydı hep ya annemiz hasta olunca dolaptan çıkarır verirdi, ne ara 1 ay sonra işlevini yitiriyor demeye döndü 🥹 her aşı öncesi calpol alıyorum atmayı da unutmuşum evde 3 tane calpol var 😅
myangelson organikirmik öyle birşey mi varmış ya görümcem hala cocuklara dolaptan çıkartır verir hasta falan olduklarında hiç öyle her ay şurup alindigini görmedim biz de almadık 😅🤷🏻♀️
YorgunAmaMutluAnne organikirmik aynen öyle gerçekten her aşıda yeni alıyoruz bizim zamanımız iyimiş gerçektende
YorgunAmaMutluAnne tonymontana biz çocukken calpolun süresi yoktu her hasta olduğumuzda aynı ilacı içerdik şimdi 1 ay süresi var diyo
Tatlican YorgunAmaMutluAnne biz çocukken calpolun süresi yoktu Hiç birşey çocukluğumızdaki gibi kalmadı herşey değişti Biz ateşlenince sirkeli bezle ateş düşürüldü ama şuan tehlikeli deniyor kızıma hiç yapmadım.
myangelson YorgunAmaMutluAnne bana hiç öyle diyen olmadı. Sağlık ocağında ebe soruyor elinde şurup var mı diye var diyorum tamam bitince söylersin yazdırırız diyor
tonymontana organikirmik yok ya eczaneci tanidiklarim var ilaclarin tarihi hecse bile icilir diyor tabi biz kullanmiyoruz ama ben kac ay once aldim onu kullaniyorum bu biraz dolandiricilik olmus
organikirmik myangelson sağlık ocağı da doktor da her seferinde söylüyor bana ya. doktorlar da böyle diyor artık
myangelson organikirmik unutmazsam 1 hafta sonra 5 ay kontrolüne gideceğiz doktora sorayım bakalım bir
tonymontana organikirmik cok da onemli degil ki etkisi azaliyor ve bu her ilac icin gecerli ven ayalrdir aynisini kullaniyorum aninda atesi dusuruyor her acidan israf oyle yapmayin bence