Asli777- 4 aylık bebeğim var 3 saatte bir altını değiştiriyorum kaka yaparsa hemen. Siz kaç saate bir değiştiriyorsunuz? Çok beklerse enfeksiyon falan kapar mı acaba
BuseCan Asli777- her mama dan sonra değiştiriyorum. bazen uyanıkken de değiştiriyorum. 2-3 saatte bir genelde değiştiriyorum.
monna 3 aylık 3 saatte bir değişiyorum genelde. Bazen 2 Saatte de şişmiş oluyor. O zaman da beklemeden değişiyorum. Kaka yapınca hemen değişiyorum da haftada bir yapıyor zaten 😢
monna Caydemir İnşallah öyledir😌 ikinci ayında 800 gr almıştı üzülmüştük. bakalım pazartesi göreceğiz😇
ikikizceanasi Asli777- bazen iki saatte bir bazen bir saatte bir iki saati gecirmiyorum kızımın teni cok hassas azıcık fazla kalsa hemen pişik oluyo 😔
Mom9 Asli777- prima premium care kullanıyorum gündüz kaka sayısına göre 4-5 kez. gece kaka yapmazsa emzirirken değiştirmiyorum.sabaha kadar sorunsuz kalıyo
Defnecikkk Asli777- her emzirmeden önce degistiriyorum az yada çok yapmışsa da kaka yapınca zaten hiç beklemiyorum
galadriel Asli777- 5 aylık bebeğim gündüz 3 saatte 1 , gece 6-8 saatte 1 değiştiririm.Kaka yapmışsa bekletmem ama.
Aminem Asli777- kaka da hemen normalfe 4 saatte bi değişiyorm çünkü 2 saate falan daha yapmamiş oluyo 4 buçuk aylık