Emirinannesifiliz42 yesimgndz bizde de var mukuslu kaka hatta bu aralar fazlalaştı bile mukusu ama boğazında balgam oluyur sürekli bu aralar balgamı kaka yoluyla atıyur diye düşünüyorum keyfi yerinde ateşi kusması öksürmesi yok çok şükür günde blr kere yapmaya başladı ama kakasını
morsevenfilolog yesimgndz Tabii ki değil. Ancak benim kızımın da kakasındaki mukus sürekli hale gelmişti. Takibe aldığımda ne zaman süt ürünü tüketsem mukus olduğunu farkettim. Bunun yanında süt ürünü tükettiğimde yüzü, ağız kenarı ve kaşları kızarıyordu. Test yaptırdım ve süt alerjisi olduğunu öğrendim. Takip edin bence.
yesimgndz morsevenfilolog bende ondan şüphelendim kollarında ve gövdesinin bazı yerlerinde kırmızı döküntüler oluyo ama yüzünde hiç olmadı bende bi deniyim diyeti neler yemediniz tam olarak
morsevenfilolog yesimgndz Süt ürünlerini hiç yemedim. Peynir, kaymak, krema, inek sütü, labne, içeriğinde kazein(süt ürünü) olan yiyecek ve içecekler, bisküviler, çikolata vs. Aylardır çikolata aşkıyla yanıp tutuşuyorum. 😞😂
[silindi] morsevenfilolog ben ilk ay ne yiyeceğimi şaşırdım hiçbir şey yiyemedim ve hamileliğimde aldığım 26 kilonun 20si gitti bu yüzden sonradan sütüm azalır diye korktum 1 aydır hiçbir şeyi Kısmadan her şeyi yiyorum ama abartmıyorum aynı zamanda
morsevenfilolog [silindi] Ben de yemek istiyorum ama Kızım hemen reaksiyon gösterdi, onu öyle görünce yediğime pişman oldum hep. Şimdi ağzıma sürmüyorum süt ürünlerini. Yaşına kadar böyle bakalım. Allan hepimize kolaylıklar versin. 🤲🏻🌸
yesimgndz morsevenfilolog teşekkür ederim bilgiler için bi takip edeyim ben Allah tüm çocuklarımıza şifa versin inşallah 🙏🏻💜