ankarahanimefendisi Evimde böyle bir şey çıktı bulunduğumuz yer çok ağaçlık akrebinden yılanına her şey geziyor bahçeli ve giriş kat. İsmini bilen var mı korkuyorum neden geliyor ne yaparsan gider bu ☹️
Eminekumsal ankarahanimefendisi Googleye girin hızlı resim yazın başta çıkan sayfaya resim yükleyin linki kopyalayıp buraya yapıştırın
ankarahanimefendisi Deletedmom277 ilaçlatacağım da bebeğim için endişe ettim birde niye geliyor onu öğrenmek istiyorum
ankarahanimefendisi Eminekumsal [url=https://hizliresim.com/oyz1yX][img]https://i.hizliresim.com/oyz1yX.jpg[/img][/url]
Byzgl_2019 ankarahanimefendisi çıyan derhal ilaçlatın. İnsanın kulağına bile girebiliyor. Ayy resmi görünce kaşınmaya başladım çok huylanırım böyle şeylerden
Muhammedtrn ankarahanimefendisi çiyan bu benim kolumu ısırdığında hemen doktora gitmiştim iğne yaptılar ama ne içindi soramadım bile telaşla. aşırı korkuyorum resmi açmamla kapatmam bi oldu 😐 Nemli yerleri severmiş bazı türleri zehirli olabiliyor diye biliyorum ilaç pek fayda etmez ama genede tedbir almak lazım. İnşallah bişey yapmaz
Fkiklim ankarahanimefendisi canım bu kırk ayak derler aman dikkat ben kucuk ken kulagı a girmişti bunun küçüğüde kulaga giriyor evi bahceyi hemen ilaçlatın🤷🏻♀️
Deletedmom277 ankarahanimefendisi Bahçe katında oturuyorsanız çok normal evin içerisine bahçeye gelmesi. Ben bahçeli evde oturuyorum 3-4 kere çiyan gördü eşim biri evde diğerleri bahçede. evi içini bahçeyi ilaçlattık daha sorunla karşılaşmadık. Organik ilaçlarla ilaçlıyorlar
ankarahanimefendisi Fkiklim ama yılan gibi kafasını kaldırarak geziyor kırk ayak ayaklarıyla yürümezmi
ankarahanimefendisi Fkiklim her sene ilaçlıyoruz ama arada yine çıkıyor eşim internetten alacak ilaç 😞
ankarahanimefendisi Bulutbey çıyan değil ayakları yok solucan gibi aynı ama sürünmüyor kafasını kaldırıyor
Alisa58 Deletedmom277 acaba ne kadara yaptırdınız benim Mayıs ayında evime tasınıcammm Sarıyer de evimiz Bahçeli müstakil tek katlı şahsen bende korkuyorum bu meseledennn neye dikkat etmem gerekiyor