oglumcanim Ozgeackgz-0 101in bezini diyirsunuz dimi ben kullandim cok iyi hatta yine aldim kulot bezini kaba da durmuyo rahat slppey ve ikisi tetcihim
28112019 Ozgeackgz-0 ben kullanıyorum 1yastan sonra geçtim gündüz soffia gece Prima şeklinde gdyorum şimdilik pişik vesaire gibi bı sorun yaşamadım
EylulMother 2 senedir kullanıyorum mükemmel bi bez şimdi ikinciye hamileyim stok yapıyorum alıyorum bebegime tavsiye ederim çocuktan çocuğa değişir tabi ama boze çok iyi geldi
sevval73 Ozgeackgz-0 çok sert bi bez eline alınca bile sleepy ya da primadan farkını anlıyorsun hemen denemek için aldım ama zar zor kullandık
havvahiraninannesi Ozgeackgz-0 Canim ben 2bucuk yasindaki ogluma kullaniyorum ilk zamanlar cok guzeldi aynu molfix gibiydi ama smdi tawsiye etmem bezi bozdular az bi idrar yapildigi zaman bez cok koth oluyor ve disariya sizdiriyor
ikiprensesannesiiiii Ozgeackgz-0 ben kullandım pişik yapmadı ama primaya göre idrar kapasitesi daha az sleepy le aynı hemen hemen. Beni rahatsız eden tarafı çok naylon kokuyo bebeğimin altını açtığımda bu kötü koku ne böyle diye şaşırdım sonra anladım bezden olduğunu. Bıraktım sonra zaten