ebrrr789 Kızlar kızım 4 ay 24 günlük meme reddi var bir aydır emzirme danışmanı alıp tekrar memeye çevirmek istiyorum da hiç ınstagram’dan vs böyle slip memnun kalan oldu mu ya
EsilaMiracAyazEren_Moms ebrrr789 relaktasyon muydu neydi öyle bir bölüm var hastanelerde oradan yardım alabilirsin, doğru emzirme pozisyonu, tutuş vs ne varsa tek tek uygulamalı anlatıyolar
feslegencihnm ebrrr789 ben süt arttırma için almıştım meme reddi içinde danışmanlık veriyor kendisi çok tatlı bir kadın ismi melikedollunay ayrıca instağram hesabında da bunları anlatıyor
kurabiyeee ebrrr789 eds yöntemi denıyorlar veya parmak yöntemi ile beslenmek. Online alacaksanız almayın bir işe yaramıyor uzaktan
aydint Devlet hastanesinde aldım memnun kaldım,sarılıktqn dolayı mama başlanmıştı,şükür 2 aylık gibi bıraktık,10 aylık kızım hala sadece meme alıyor
ebrrr789 aydint kızım tek emiyor du biberon sebebi ile bıraktı gitsem ise yarar mı acaba ya hemen giderim
ebrrr789 EsilaMiracAyazEren_Moms ya çok güzel emiyordu bıberon vermek zorunda kaldım bı dönem biberona alıştığı için bıraktı tekrar geri dönebilir mi acaba gitsem
ebrrr789 feslegencihnm baktım hesabına red varsa we Baby alıştırma su bardağını alın öyle verin diyordum memeyi kavradıklari gibi onu kavriyorlarmis biberonu öyle unutturup memeye alın diyordu yarın alıp böyle deniycem teşekkür ederim dediğiniz için
ebrrr789 feslegencihnm baktım hesabına red varsa we Baby alıştırma su bardağını alın öyle verin diyordum memeyi kavradıklari gibi onu kavriyorlarmis biberonu öyle unutturup memeye alın diyordu yarın alıp böyle deniycem teşekkür ederim dediğiniz için