aysme Bebeğim 7 aylık ama doktor iki menenjit aşısınında beraber yapılması gerekiyor dedi baxsero ve nimenrix ? 7-9 ve 13. Ay olmak üzere ama cogu arkadasım tek doz şeklinde ilerlemiş siz nasıl yaptınız kızlar iki doz çok ağır değil mi ? _
betul97_ aysme 2 dozu aynı anda vurduranda var bizim doktorumuz 1 hafta arayla vurdurdu bizde 7.ayda başladık
aysebb aysme İlk dozda ikisi beraber yapılıyor. Yaparsa Bexero ağrı veya ateş yapabiliyor. Şurup verirsiniz birşey olmaz olursa oda yani
onceuponatime_ aysme bize doktorumuz 3-5-13.aylar olarak ayarladı her dozda iki aşı birden uygulanacak dedi
nilikonunannesii aysme 7. Ayında ikisini birden oldu 9. Ay da gecen hafta tek doz oldu bir yan etki olmadı sadece bacağında kızarıklık ve sertlik oluşur dediler buz koyunca o da geçti. 13. Ayda tekrar 2 doz yapılacak bitecek sonra.
aysme betul97_ ağır geldi mi ? Yan etki yaptı mı ? 1 hafta arayla vurdursam bende sorun olmaz diye düşünüyorum ikisi cok ağır gelicek gibi
betul97_ aysme Hiçbir yan etki sizin gibi bize de 7-9-13.ayda bexero dedi diğerine ne dedi hatırlamıyorum kâğıda yazmıştı. 9.ayda da vuruldu bir şey olmasdı
onceuponatime_ aysme eczaneden istettim aşıları gelirse bugün öğleden sonra gelmezse yarın yaptıracağım
nilikonunannesii aslanmom1 doktorum verme dediği için vermedim atesi de çıkmadı ama ağrısı vardı buz koydum bacağına o iyi geldi.