hsyn Arkadaşlar oyuncak alacagm ama cok para vermekte istemiyorum cok cabuk sıkılıyor hem uygun hemde bebislerinizin begenerek oynadigi oyuncak tavsiye eder misiniz rica etsem
Semrakrhn38 hsyn Kizim 9 aylik olucak bir cok oyuncak aldik ama cabuk sıkıliyor daha farkli seylerden hoslaniyor birde cabuk sıkılıyor mutfak esyalariyla oynamayi daha cok seviyor 😀 tahta kasik kapak kova vs. bunlarla oynamak daha hosuna gidiyor
Ikizlercan hsyn fisher price indirimlerini takip et canim guzel oyuncaklar var egitici kopekcik fakan baya guzelnve egitici
ArjenUmut hsyn oğlum 9 aylık bir sürü oyuncağı var ama en sevdiği oyuncaklar; içine nohut koyduğum küçük şişesi ve bu arabaların önüne takılan sallanan emojiler var babasına almıştım ama oynadı bize vermedi ikisine bayılıyor :)
elsa56 Kızım 9 aylık aktivite masasıyla güzel oynuyor ama fiyatı bya bi pahalı bde amigurimi oyuncaklarlada oyalanıyor malesef ucuza oyuncak bulmak çok zor artk ama uygun fiyatlı sesli oyuncaklarda var piyonolu fln onlardan alabilirsiniz☺️
hsyn elsa56 benim oglumda çıngıraklı oyuncakları cok seviyor 8 aylik olduk artik ayina hic uygun degil 😀 malesef dediginiz gibi ucuz oyuncak yok tesekkur ederim
Semrakrhn38 hsyn olsun onlarla oynamayi seviyorsa ses cikaran oyuncaklar alin cingirakli gibi farkli farkli oyuncaklar var ama oyuncaklarinda uygunu yok soka bime a101 e geliyor takip edin ben gecenlerde kizima aldim sokdan oyuncak hem uygun hem hosuna gitmisdi
hsyn ArjenUmut bizim de ayni pet siselerin icine nohut kuru fasulye misir koyduk onlarda oynuyo cingirak tarzi seyelre bayiliyor 😀
Ahmetsmom Ikizlercan 8buçuk aylik arada Ayaklari takiyoruz öyle ayakta oynuyor ama çok duramiyor henüz genelde yerde oynuyor bizde şubat indiriminden aldik
Thanim hsyn bir suru oyuncagi var amigurumiler aktivite masadi oyun halisi ama oynamiyor ki en sevdigi sey mutfak esyalari bardaklar kasiklar hele elimde kupa gordugunde sebepsiz guluyor ☺️