kardelen1209 Kizlar bebegim dis cikarmada biraz gec kaldi sanki 10 ay 19 günlük ne bi belirti var ne bi bisey var bebişi gec diş cıkaran var mi
Elif337798 Bebepe d vitamini eksik etme sert şeyler ver eline benim kız 11 aylıkken bir başladı bir. Anda dizdi dişleri bir. Çıkarmada beş beş çıkardı azılaeı bile ikişer. İkişer çıkardı şimdi bitirdik üç ay. İçinde
kardelen1209 Elif337798 maşallah 😇 d vitamini eksikligi var bide kansizligı var onun icin d vitamini demir ilacı falan kullaniyorum hergun veriyorum aksatmadan eli hic boş kalmıyo ne bulursa agzina sokuyo damaklarini kaşıyo sürekli bi ısirma peşinde eli agzinda ama bakiyorum hic bisey yok
kardelen1209 Elif337798 alt iki bide ust iki beyaz ama yan taraflari da siş anlayamıyorum bi türlü nerden çıkarcagıni
Elif337798 kardelen1209 o zaman o tüm diş leri getirmiş allah şimdide kolaylık verdi ilk çıkmada biz baya zorlandıkbenim kız gibi beşer yada ikişer ikişer çıkarmasın mı
Elif337798 kardelen1209 umarım iki iki çıkarır normal de öğle ilk alttan sonra üsten çıkar benimkisi aynı anda yaptı hem altı hem üstü