Elfgrn Mdkakam113 Uzun vadeli ise ya altına yatırırdim yada 1 milyonluk tek odalı dahi olsa iyi bir ev alırdım. Şuanda bu paraya bulmak zor ama değerini kaybetmeyecek birşey ev almak. Onun dışında bir şeye yatirmazdim.
aslhnkrts sumeyyesinanaras kesinlikle bu fikre katılıyorumm. Bi de alınırsa t plaka m plaka olur alıp kiraya vermek de mantıklı
birmelekannesi__ birmelekannesi__ e geriye ne kalıyor ki faiz falan da çok günah. yani 1 milyonum olsa hiçbir şey yapamayacağım için altın yapar tutardım
Feyzosumunannesi Mdkakam113 Bankaya atıp faizini biriktirirdim. Ev alırım kiraya veririm desem bu fiyata ev kalmadı doğru düzgün . Haram diyenler hiç gelmesin bu benim fikrim. Herşey haram bu zamanda 😞😏
hunilimomy Mdkakam113 günaha kalacak olursak vay halimize 😀 en iyi yatırım aracı o tercih edersiniz etmezsiniz tabiki sizin bileceğiniz iş
Ogulluana Mdkakam113 evet. Araştırın İstanbul’dan alın demiyorum tabiki. Emlak piyasasının düşük olduğu iller ve ilçelerde bulursunuz
Kizarmisdondurma Mdkakam113 Araba alınmaz , değer kaybediyor. Eve yetmez. Arsa ya da faiz. Altın, dolar diyemicem .. çünkü değerlenmiyor. Yani bir yatırım aracı değil benim gözümde
filtrekahvemm Mdkakam113 uzun vadede arsa en iyisi güzel bir yerden ama bir kaç senelik bir yatırımsa altın garanti olur
Zeynepp054 Mdkakam113 Uzun vadede getirisi olsun isterseniz yani hemen bozmayacaksanız altın yada imara yakın tarla 🙂