tuanaozturk Kızlar oğlumun 37.7 ateşi vardı , oksuruyo gibi yapıyordu sanki boğazı ağrıyo gibi ve acile gittik. Antibyotik yazdılar, kendi doktorum telefon açmadı💆🏼♀️ bende bu akşam verdim antibyotiği daha kotu olmasın diye…
12betul tuanaozturk Önce ateş beklenir . 38 i gördüğünde ateş düşürücü verilir . Tekrar eden inatçı ateş var ise antibiyotiğe geçilir . Yani en azından ben öyle yapıyorum . 3 gün 38 i geçmeyen ateşle dönüşümlü ilaç verdim sırf antibiyotik vermemek için . İçirmişsiniz bir şey olmaz ama o em son çare olsun .
etuerk tuanaozturk yani herşey de hemen antibiyotik vermeyin oğlum 23 aylık antibiyotik asla içmedi ( yurtdışınandayız buradaki doktorlar asla yazmaz) sadece ağrı kesici fitiller hep bu aylara kadar geldik sarımsak bal limon kürü yedirebilirsiniz 1 yaş altı olduğu içim bal yerine pekmez olur. Ya da terayahını biraz eritin ocaktan alın ılık haline pekmez ekleyip içirin 37.7 çok ateşli değil zaten üstünü soyun ılık duş alırım gerekirse başına eklem yerlerine sade suyla ıslanmış bez koyun biraz ateşe vücudu dirensin
ElisaMom_ tuanaozturk tamam da hemen ilaca başvurmayin,bal sarımsak kürü yapıp verseydiniz veya bir kaşık pekmez icirseydiniz bile boğazı yumuşardi
tuanaozturk 12betul Yani korkuyorum… doktorum telefon acmadi… acemi anneyim, erken dogum yapan anneyim, korkularim var… ya cigerlere inerse diye..