ebru70_ Kızlar iyi akşamlar. Bebeğimin Park beşiğine yeni iç yatak almak istiyorum ne alabilirim öneriniz varmış beşik 70/110 kalın olsun istiyorum
ipekaydin ebru70_ Bende 60/120 var olur derseniz satabilirim yataktan gayet memnunum sadece yan tarafınsa biraz boşluk kaldı ve bebeğim uyurken döndüğü için kendini uyandırıyordu boşluk kısmı doldurmuştum ama uykusu hafif bebeğimin hemen uyanıyordu
ebru70_ Miracinannesi_ çok güzelmiş bebeğiniz kaç yaşında yada aylık benim bebeğim 5 aylık yaylı yatak kullanmayın diyorlar ama kararsız kaldım
ebru70_ ipekaydin yatağa olacağını sanmıyorum benim bebeğimde çok dönüyor ve bu yatakta sığmadığı için değiştireceğim teşekkür ederim
Miracinannesi_ ebru70_ 6-7 aylikti aldığımızda park yatakla gelen yatak çöktü diye almistik. Sungerli yataklar ince oluyor ben yuksek istedigim icin boyle aldim 27 aylik hala kullanıyor
Mery09876 Ben 1 ay once aldim bunu baya kalın çok çok memnun kaldım satıcısıda cok ilgili arayip ölçü teyit ediyolar.Alezde hediyeliydi
ebru70_ yunussemre memnunum 5 ayda bir sıkıntı görmedim ben 2 yılda bir şehir değiştirdiğim için böyle bir yatak tercih ettim iyi bir tercih oldu benim için
Miracinannesi_ ebru70_ ince sungerlilerde alt kademede üşür diye endişeleniyorsan yün alezi alabilirsin. Benim için öyle pahalıya geliyor diye direk yuksek yatak almıştım