Nese07_ Kızlar 13 aylık oglum var calısmaya baslayınca emzirmede sıkıntı olucak ve bu beni üzüyo calısmam lazım size sorum şu kızlar reklamlarda da görüyorum bebelac devam sütü hakkında ne düşünüyorsunuz yada calısan anneler tavsıyelerınız varmı 🙈🙈
DBsvn Nese07_ normal bebelac değil de bebelac gold kullanıyorum kızıma çok memnunum diğerini içmedi ikisinin içeriği farklı çünkü baktım da sevmedi
Nese07_ Aselim38 acaba napsam bılmıyorum işe gıtmeden emzirsem yeter dıye düşünüyorum cunku hersey yıyo
Nese07_ Aselim38 ya onuda düşünüyorum sagsam da verseler dıye ama o kadar kötüyüm ki nasıl bırakıp gıdıcem benı hıc bırakmıyo uyandıgında illa ben olmam lazım
Pamugumoglummm Devam sutu verince gene meme ariyorlarmi acaba. Bende disarda oldgm zaman 1saatten fazla kalamiykrum meme ariyor acaba bole isim oldgu zamanlarda devam sutu icse gene meme arar mi .bnde mrk ediyorum bilen cvplarsa cok iyi okur kizlar
Bulin İncelemelere baktım 3 numaraya kadar hipp combiotik kullandım sonra aptamil pronatura ya geçtim. eve gidince de emziriyorum.
Kaderremree Biz (((bebelac gold multi confor))) kullanıyoruz hem kilo alımına iy geldi hemde gaz problemimizi hafifletti
Prensescik Nese07_ yani goldu daha yağlı normalinden ağır yani biz bi sıkıntı yaşamadık sende al bi kutu dene bence bide eczanelerde daha uygun mamalar biz burda eczaneden 900 grm 63 tl alıyoruz marketlerde 80 tl
Pamugumoglummm Nese07_ of valla gece gündüz emzrmekten asiri yoruldum saat basi uyanirmi bi bebek yaa yatda uyu uykunu al bende alayim ama yokk yanmda yatrio emzrmekten belim tutulmus bugün