dilaninal Pipetli suluk denedim Munchkin markanın bi pipetle alıştormada yaptım ama çekmiyor dişleri kaşınıyor diye ısırıyor 5 ay 20 günlük biraz da küçük tabi siz ilk neyle öğrettiniz?
adaatuna dilaninal onun içerde tıpası var onu açıp dikince su geldi oradan su geldiğini anladı öyle çekmeue başladı sonra tıpayı kapattım
umurumdabiledegil dilaninal pipetin ucuna sevdiği bir meyveyi püre haline getirip sürün muz,cennet hurması vs onu emmeye çalışırken su geliyor birkaç kere yaparsanız alışıyorlar
Gokturkmom dilaninal şu hazır bebek suları var ya ucu kendinden içme aparatlı olanlardan ben hayat markasını almıştım onlarla alıştı şuan çok güzel alıştı içmeye
suheyla92 dilaninal 5 ay icin munchkin cok zor biberon tipi almalisiniz ben ogluma 1 yasa kadar mamajoo suluk kullandim kafaya dikerek icilenden sonra avent pipetliye gectik
Elif337798 Ben direk bardak dan verdi. Suluk da denedim bardağı daha çok sevdi 9 aylıkke kendi bardak tuttu kendi içiyor şimdi
ayisit dilaninal benim kızım 6 aylıkken alıştı munchkine, eline verdim oynasın öğrensin diye kendi kendine keşfedip içmeye başladı. Siz de öyle yapabilirsiniz eline verin keşfetsin hemen 1 günde yapamıyorlar zaten.