Ruzgarcakil01 Kızlar adetime 5 gün var ve birçok belirtiyi yaşadığım için test yaptım silik çıktı sonra kan verdim kanda 0.100 çıktı hamilelik yok sanırım ama böyle olupta değeri yükselen oldu mu aranızda ?
suheyla92 Ruzgarcakil01 daha 5 gun varmis 5 10 gun gectikten sonra ancak sonuc veriyor bence tekrarlayin adet gununuzde
Ruzgarcakil01 Kuzularinanasi dimi bence de ya çok umutluydum belirtilerim çok kasık ağrısından mahvoldum 1 hafta erken başladı kasık ağrısı
Ruzgarcakil01 suheyla92 ilk oğlumu üç gün kala kanda öğrendim 76 ydı beta bunu da öğrenirim sandım ama 0.100 çıktı inşallah geç döllenmedir ya
ebru3457 Ruzgarcakil01 teste çıkıp kanda çıkmaması biraz garip olsa çıkardı bence test bozuk büyük ihtimal
defneduruu Ruzgarcakil01 bu değer yükselmez cnm test bozuk büyk ihtimal olsaydı kanda çıkardı bazen psikolejikmen belirtiler yaşaya bilirz
Lareninannesiii Ruzgarcakil01 merhaba birkaç gün önce gaz sıkışması yüzünden acile gittim son adet tarihimi sordu geçmişti birkaç gün doktor test yapmadan müdahale edemem dedi test sonucu sizinki ile aynı gebelik yok diyip serum ve damardan ağrı kesici yaptı 2. Gün regl oldum 😀
trkmn06 Ruzgarcakil01 benim ki 0,086dı oğlum şuan 11 aylık 🥰 doktorda çok şaşırdı çok hızlı öğrendiğim için çünkü ben sadece hislerimle gittim adetim sadece 6 saat geçikmişti 🤣çok dakik bi adet döngün vardı önceden
Ruzgarcakil01 tonymontana adet oldum olacak gibi sancılarım var iştah cok artttı ve çok uykum geliyor sürekli bunlar belirti olmasaydı gidip kan vermezdim ya özellikle kasık ağrısı beni bitirdi