ronnie Bebeğim 2ay 28günlük bugün sırtüstü yatırmıştım onunla konuşuyordum ve sol tarafına doğru döndü biraz daha uğraşsaydı yüzüstü pozisyona geçecekti normal mi acaba bu ay için bana erken geldi
serosmetos ronnie benim bebeğimde 3 aylık bir aydır dönüyo özellikle sağ tarafına gece sürekli kontrol ediyorum yüzüstü kapaklanır diye
gg3848 ronnie benim kızım da 2 aylıkken yan dönmüştü bir kere şok olmuştum 3 ayını bitirmeden de yüz üstü dönmüştü🥰
hamcokelek33 serosmetos ya benimki de aynı önlem olarak bişey yapıyor musunuz, çok korkuyorum yüz üstü geline sesini de çıkarmıyor duruyor öyle
bidebayilistersenferiya miranaras1 gelişim baştan ayağa doğrudur nasıl 15 günde kasları gelişmiş de yüzüstü dönmüş maşallah iki aya okula yazdırırsiniz 🫢
miranaras1 bidebayilistersenferiya bende şaşırıyorum gerçekten birine söylesem inanmaz yalan der diye kimseye de demedim cünkü çok çok erken bunun için eşimle bazen bizde şakasını yapıyoruz iki aylıkken yürür heralde diye 😄
buseatabay ronnie bizimki de 1.5 aylık falndı sağa doğru dönüyordu ve yastıktayken kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyordu. 3 aylıkken dönmeye başladı şimdi 4. Aya girdik yavaş yavaş emekleme çabasında😍Her çocuk gelişimi farklıdır dedikleri 🥳
ronnie buseatabay maşallah bizimki de büyük ihtimalle öyle olucak yerinde duramıyor hareket etmekten uykuya geçemiyo sjjfjwd
BordoHuniliAnne ronnie annem hep abimin 40 lı iken döndüğünü söylüyordu inanmıyordum, ilk çocuğum yanikızımda 5 6 aylıkken dönmüştü, ama oğlum da kırkı çıkmadan dönmüştü çok şaşırmıştım ve anneme hak vermiştim, her çocuk farklı oluyor.
ronnie BordoHuniliAnne acaba erkek bebeler mi yerinde duramıyo anlamadım iletişim çok fazla kuruyorum onunda etkisi olur mu acaba
serosmetos ronnie reflü yatağına artık sığmıyo gece ilk uykusunu derin uyuduğu için dönmüyo onu beşikte uyutuyorum sonrasında uyanınca yanıma alıyorum kontrol etmesi daha kolay oluyor
BordoHuniliAnne ronnie erkek bebeler mi yerinde duramıyo Olabilir 😅 ronnie iletişim çok fazla kuruyorum onunda etkisi olur mu acaba Sanmıyorum iletişim daha çok beyin gelişimini etkiler, dönmek için kas gelişimine ihtiyaç var, tamamen yapısal diye düşünüyorum.
ayseeeciik25 Hiç unutmam 1. Ayı bitirmiştik gece saat 2 buçuk 3 altını değişecektim bez bitmişti içeri odadan bez alıp gelmeye yan dönmüştü korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım acaba birisi mi dönderdi diye al karısı falan fkskdjd sonuç: 17 aylık yerinde asla durmayan yaramaz mı yaramaz erkek bebek 😭😂
ronnie ayseeeciik25 kesinlikle erkek olmalarıyla alakalı 😂 daha da yalnız bırakmam bu korku bize yeter