Serap123 8 aylık bebeklerinize Neler veriyorsunuz kahvaltıda bebe bisküvisi hariç? Hem doyurucu hem sağlıklı ve şeker içermeyen kahvaltı önerilerniz neler?
sahikakocarslanli Serap123 dönüşümlü olarak karıştırıp muz avakado yumurta sarısı ceviz pekmez lor peynir altı suyu veriyorum bazen omlet yapiyorum
spmommy Serap123 bir çay bardağı suyla irmiği pişirip içine yumurta sarısı peynir koyuyorum. Severek yiyor. Yarısını yedirdikten sonra da bi kaşık keçiboynuzu pekmezi koyuyorum.
[silindi] Serap123 Ev yapımı bebe bisküvisi şeker içermeyen kullanabilirsiniz. Ben yaptığım varsa bisküvi yumurta labne karışımı veriyordum. Yoksa avakado yumurta labne bazende keçiboynuzu pekmezi ekleyerek. Peynir vs vermezseniz kefir yanında içirebilirsiniz. Eğer kahvaltıyı iyi yemezse oğlum bi saat sonra falan biraz kefir içiriyorum.
Gonul_kumsal26 Serap123 1 yumurta sarısı ve lor veya labne peyniri karıştırıp tavada tereyağı ile omlet yapabilirsiniz Pankek yapabilirsiniz. Cevizli
Sdfcn 1-Yumurta+lor+keçiboynuzu 2-muz+avakado+lor peyniri veya tuzsuz peynir isteğe göre yumurta sarısı bizim genelde bu tarz oluyor.
Serap123 Sdfcn muz ve avokadoyu genelde ara öğün olarak veriyorum hiç kahvaltıda vermek aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Damladogann Sdfcn bunları karıştırıp mi veriyorsunuz. Ben karıştırıp denedim bebeğim tiksindi yiyemedi
nana91 sahikakocarslanli bebeginizin disi var mi benimki hic omlet tarzi seyler yiyemiyor disten dolayisidir diye dusunuyorum
Serap123 spmommy kahvaltıda genelde karışım yoluna gitmemiştim ama deneyebilirim. Her şeyi tek tek veriyordum şimdiye kadar
Serap123 [silindi] hazır bebe bisküvisi kullandım şimdiye kadar ve hata ettiğimi anladım kendim de yapıyorum bisküvi ama sanıırm doğal yollarla tatlandırmadığım için bebeğim yememişti
Kubraatlas Gonul_kumsal26 omleti yada pankeki bebeğinize nasıl tattırıyorusunuz ben bütün diye cesaret edemedim de
mraslan Omlet pankek yulaf mısır unu irmik bunlar yapılabilir. omleti 1 küp peynir altı suyu ile yumurtsyı acıyorum o sekilde yapıyorum üzerine ceviz ekliyorum. yumurta sarısı labne avakado (ayrı ayrı yediriyorum cok nadir karısım tercih ediyorum) yarım muz ezip Yumurta sarısı ve az yulaf unu ile karıstırıp pankek yapıp üzerine pekmez dolastırıyorum. 1 yemek kaşığı yulafı suda pişirip içerisine hurma kayısı labne koyup veriyorum mısır ununuda pisirip icine lor ekleyip yediriyorum yine aynı sekilde irmiği pisirip yumurta sarısı lor ceviz ekliyorum. 😌
Duru1- mraslan 1 yemek kaşığı yulafı suda pişirip içerisine hurma kayısı labne koyup veriyorum Bunu blendr dan geçiriyormusunuz. Yani hurma be kayısıyı nasıl yumşatıyorsunuz
Serap123 Kubraatlas aynı korku bende de var henüZ kıymayı bile biraz büyük parçayı çıkarıyor ağzından bebeğim
mraslan Serap123 Rica ederim burda bir arkadaş daha denemişti bebegi sevmişti umarım sizin bebiste sever 😍😍🍀🍀
Serap123 Aryaarya kahvaltı çorba ve yoğurt her gün var . Onun dışında ara öğün olarak meyve veriyorum sadece şimdilik
Ebrs Serap123 1 yumurta sarisini hasliyorum, icine dogal dut pekmezi, biraz ekmek ici, azicik dovulmus ceviz, labne peyniri karıştırıyorum yediriyorum. Yada bazen Blw yapip yumurta sarısıyla krep yapıyorum kendi yiyor
Mervege Bebeklerinine pankek omlet gbi şeyleri ne zmn vermeye başladınız? Nasıl alştırdınız? Benim bebeğim bunları öğürerek çıkarıyor, asla yemiyor.
Gamzeli2206 Ikizlercan evet yaa benim bebeğim de 8 aylık pankeki nasıl yiyecek ben hep püre şeklinde veriyorum yumurtayı falan