Umk2018 Altı kuru karnı tok gazı çıkıyor lakin uyanıkken bakmak yerine hep ağlıyor. Sizler be yapıyorsunuz fikir verin lütfen ne yapacağımı şaşırdım.Yapmadığım şey kalmıyor.
123456 Umk2018 benimki de hep aynı 35 günlüğüz ya uyuck ya emicek yadai mama yicek onun harici hep ağlıyor.. kucağımaü alıp göğsüme koyup sakinleştirmeyi deniyorum
Miray1616 Umk2018 valla geçmiyor kırkı bitince fln bizde öyleydik 53.gün ama hala aynı bebek dediğin şöyle koyunca biraz etrafa bakınır 🤦🏻♀️
Zeynar Umk2018 Doydugundan emin misiniz?Ben de doyuyor surekli emiyor diye seviniyordum hic kilo almamis megerse.Mecbur mamaya basladik mama yiyince keyfi yerine geliyor.
Arslaninannesi Umk2018 valla ayni durumdayiz sürekli kucakta yada sallıyorum azcik kendi kendi ne bakınmasi lazim degilmi ya
Ozgemir05 Ayy kızlar bende aynı durumdayım ve şimdiye kadar KayınValidem de kalıyordum şimdi eve geldim korkuyorum nasıl olcak diye
Umk2018 Ozgemir05 benimde annem vardı gitti. Eşimle ben kendimizi parçalıyoruz sakinlesin diye. Korkma dirayetli ol biz alıştık.
Ozgemir05 Umk2018 çok korkuyorum valla bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum KayınValidem gitmek istemiyorum ama
Umk2018 Ozgemir05 denemeden bilemezsin nasıl olsa gidip kaldığın bir yer yavruna belki eviniz iyi gelir. Annesini yormaz
Umk2018 Miray1616 aynı fikirdeyim biraz bakınmalı, etleri çok narin devamlı kucakta her yerleri ağrır batar. 40 çıkınca ümitliydim oda bitti şuan😊
Pasaannesym Doymuyor olabılır evet kılo durumı nasıl benımkıler ıkız bıde ya ben napım :( 28 gunluguz
Umk2018 Arslaninannesi maalesef hiç bakınmıyor sabah 08.30 akşam 20:00 kadar ayaktaydık oturduğum an bittim. 10 dk kestiriyor sanki 3 saat uyumuş😢
Umk2018 Deletedmom0031 ben akşama kadar aç gezdiö bugün sütüm olsun diye komposto yaptım sırf onu içtim. Nasıl çözüm buluruz bilemiyorum