Yoğurt tadımi patates kabak sebze haşlama
Şimdi üc gün mü bekleycem yoksa
1 gün mu
Yoğurt verdim ama kakasında lekelenmeler var kırmızı gibi turuncu gibi böyle renkli bir kaka koyu yeşil ama ben de sütlü kahve içiyorum latte yapıyorum kan damlası veriyorum Bir de kardeşim karpuz suyu vermiş bunlar acaba etkiler mi ara verdim 2 gün ara verdim kan damlası vermiyorum karpuz suyu zaten vermiyorum en son tatlım meyveleri deneyeceğim ben de süt içmiyorum tek tek bakacağım artık hangisi yapıyor kakasını renklendiriyor diye bugün 2 günü hiçbir şey vermedim karpuz yoğurt ek gıda sadece devamlı beslendiği gibi anne sütü ve mama 2 günde bir kaka yapıyor zaten Büyük ihtimalle yarın yapar ona göre bakacağım artık kan damlası da vermiyorum önce yoğurt vereceğim deneyeceğim kakasını da lekelerime varsa yoğurt yapıyordur diyeceğim yoğurt yapmıyorsa başka bir ek gıda başlayacağım Sonra ben süt içeceğim bakacağım benden üstü oluyor en son kan damlasını vereceğim bakacağım kan damlası mı boyuyor şu an ne yapıyor bilemiyorum ama evde kan damlası veriyordum böyle bir durumla karşılaşmadım ya Benim içtiğim süt ya da yoğurt ya da karpuz yapıyor diye düşünüyorum
İşte asıl sorun ne kadar ara vermeliyim nasıl bir yol istemeliyim nelere dikkat etmeliyim ekstra nelere dikkat etmeliyim karpuzu boyama yapar mı karpuzdan sonra ne verebilirim muz verebilir miyim Benim bildiğim bu kadar ekstra ekstra ekstra verebileceğim ilk tadımlar nelerdir