Kızlar şuan yarım gün çalışıyorum bebeğim 1 yaşına girene kadar böyle devam edicem. Genelde babası ile ben bakıyoruz eşim vardiya sistemi ile çalışıyor ama ayda bir yada iki hafta şuan kardeşim geliyor bakmaya. Eylülde işe başlayacak ama kardeşim de… Şimdi binamızda bi kadın var annelerimiz yaşında ama üst katındaki komşusuyla çocuk sesinden çok kötü birbirlerine girdiler ve üst katındaki onun yüzünden taşındı. Geçenlerde haber göndermiş kapıcı ablayla bakıcı hala arıyorsa bakarım diye ben direk bu olayları bildiğimden yok dedim. Ama bebeğimi sitenin parkına götürüyorum uzun zamandır inceliyorum gayet güzel ilgileniyor anlamadım. Zaten şuanda evimin her yerinde kamera sistemi var wc banyolar hariç. Kendisine bu bakıcı olayı olmadan üst komşusunun onun yüzünden taşındığını da söyledim ama şöyle dedi çocuk sesi sorun değil onlar kendisi ses yapıyordu kapı dolap sesleri yoksa biz çocuk büyütmedik mi vs söyledi. Şimdi sizce denemeli miyim yine ben tam gün olucam ama öğlen 11den 13 arası evde olucam işim rahat. Herkese kendisini sormayı da düşünmüyorum ama sizden de fikir almak istedim siz olsanız başardınız?