mehmetalp42 tazeanneeex sizinki riskli bence 😀 hiç istemiyorsanız spiral öneririm. Bebeğiniz kaç aylik
Antalya0703 mehmetalp42 sprial hangisi daha az zararlı diye sorsam ben cesaret edemiyorum kanama çok oluyo diyen var hormonlu olduğu için kıl ve kilo artışı yapıyo diyen var
cansubrkl tazeanneeex bende normal doğum yaptım eşim korunuyor geri çekme ile geçen ayın 14 ünde oldum bu ay hâlâ olmadı ama diş ağrısı çekiyorum ağrı kesici içiyorum ondan mı bilmiyorum testte yapmadım
cansubrkl tazeanneeex bende normal doğum yaptım eşim korunuyor geri çekme ile geçen ayın 14 ünde oldum bu ay hâlâ olmadı ama diş ağrısı çekiyorum ağrı kesici içiyorum ondan mı bilmiyorum testte yapmadım
_-zynp-_ tazeanneeex oyyy 7 gün gecikti 4. Gün test yaptım negatifti inşallah hamile değilimdir boşalma filan olmadı ama zevk suyundan hamile kalanlar varmış 🥹
Taftafgiller tazeanneeex Sen yine test kan vs eminsin ben onu da yapmadım😂 Hap kullanıyorum çokta düzenli içerim normal diye düşünüyorum ama yinede tedirginim 8 gün gecikti🥲 Hapla hamile kalan çok nadir miş
_-zynp-_ tazeanneeex kendim korunmuyorum eşimde geri çekilme ile geldik bu zamana kadar hayırlısı bakalım 😌