Doğum günümüze 25 gün kala eksiklerimizi tamamladım. Sitemizin bahçesinden büyük bir çardağımız var orada kutlayacağız. Renklerimiz kahverengi krem şeklinde. Hepsini toparladım erkek anneleri için fikir bulmak çok zor biliyorum bende zorlandım ama içime sinenleri buldum hep. Aşağıya kolaj yaptım daha kolay bakılabilsin diye💖
Kıyafetlerin hepsi temudan. 1 yaş yazısı olanı kendim çekim için aladım bahçede doğum gününden önce çekeceğim. Kıyafet ve sandaleti de doğum gününde giydireceğim. Benim ki de düz takım işte😂😂
Balonları trendyoldan aldım ayrıca kahve,krem,karamel rengi yine 30 tane balon aldım balon zinciriyle çerçeve yapacağız çardağa.
10 adette doğum günü şapkası aldım o da temudan misafirler takacak😂💖

- Resimde de kutulara cips ve patlamış mısır koyacağım. Pastası da sade bişey olsun istedim dışı şeker hamursuz.
Kekleri kendim yapıcam üstlerine resimlerini çıkartıcaz. Kekleri basamaklı stand aldım trendyoldan onlara dizeceğim.
Menüsünü de paylaştım.
10 adet 1 yaş şeklinde açacak aldım magnetli ama üstünde sadece aslan resmi var yazı yok( millet neden oğlumun adını dolaba assın ben sevmiyorum şahsen)
Pankekler de yine görsel olarak menüde var ekledim zaten cupkek ve pankek masada biraz görsel dursun diye yapılacak.

Ben bu şekilde tasarladım artık doğum gününde görüşürüz 😂💖😍