ekins oylesinebiri__ vücudunda ki tüyler altın gibi sapsarı ama o kadar yani hikaye burda bitiyo 😂 sizinde öyle miydi 😅
oylesinebiri__ ekins evet bizim kide öyleydi o tüyler döküldü birazı kaldı sapsariydi tüyleri kara çocuktu 😂😂 glow up geçirdi
aylizbusra ekins çok küçük daha değişmeme ihtimali yok eğer sarılık falan yoksa 40’ından sonra değişir . Ama benimki babası kara kaş kara göz oldugu için esmer bebek oldu çok sempatik ama 🥰allah hepsine sağlık versin önce🙏
obiranne3 ekins esmer doğup İlerleyen zamanda rengi açılıp sarışınla dönen Çok bebek var gör bak inanamıycaksın
mistikco ekins genetik olarak sizden esmer çıkamaz ama. Esmerden sarışın çıkabilir çekinik durumundan dolayı vs.
denizalismom ekins çok küçük daha . 6 aydan sonra açılır rengi . Eşim esmer ben kumralım oğlum doğduğunda kumral simsiyah saçları vardı. Şimdi pamuk gibi oldu saçları da kumral oldu . 6 aydan sonra değişti
ekins denizalismom dimi yani esmer oluşu dert değil onu asla kötülemiyorum biz sarışınız yani kumralda değil sarıyız bildiğiniz bebişin böyle oluşu tuhaf geldi 😅
nura97 Sarisin anne babanin cocugu sarisin olur. Yani acilacak rengi 6 aya kadar. Ohooo o kadar degisicek ki daha.
kubra00k Daha çok ufakmış 😀 okadar değişecek ki şaşıracaksınız.. 4 aylıktan sonra aniden değişmeye başlıyorlar. Benim oğlan mavi gözlü doğdu. 4,5 aylığa kadar masmavi bakıyordu bize. Şuan 22 aylık ve kahverengi gözlü bir oğlum var😀
sessi ekins oğlum doğduğunda saçları simsiyahtı ama nasıl siyah ben sarışın eşim sarısın renkli gözlüyüz siz gibi ama oğlumu kucağıma aldım bu neden sarı değil dedim allah var herkes bizden sarışın bi şey bekliyordu 😂 sonra sürekli açıldı açıldı şu an hala açılıyor sarıya yakın kumral oldu birde kestirdikçe sarışın oluyor bebeklik saçı gittikçe. Gözüde maviydi ben hiç sevmezdim benim çok koyu yeşil bir iki haftadırda yeşile aşırı döndü 20.5 aylık şuan 😊
leylaaksuu ekins bizde kumralız eşimle kapkaraydı şimdi 7 aylık saçları bile sararıyo gün geçtikçe değişicek tabiki sağlıkla büyüsün 🥳
mamabear_ ekins ne kadarlık bebeğiniz? Benim kızım da kara saçlı, esmer gibiydi biraz açıldı şimdi daha açık tenli kumral oldu
_Hera ekins daha değişir şuan çok küçük değiştiginde dogurdugum senmiydin dersiniz 🌸 ayrıca bütün bebisler cooook tatlı dünyadaki tüm bebisleri öpmek isterdim 🌸