Kartanesi26_ Mrvalpr sanmıyorum onun yerine yarı zamanlı çalışma getirdiler sırf bu bir yıl ücretli izin olmasın diye bence hem parayı yarıya kesecek hemde istihdamı artırıyor tam günde iki eleman ama tek ücret … o kadar bekledik bunu çıkardılar ne deyim ki ..
gokcen_ Mrvalpr Bebeğim 1 yaşına girecek ,yeni yeni hamileyken yapılıyordu bu haber.İmkansız doğum izni 1 yıl olması
zynprvlfsn Mrvalpr Bu söylenti çıktığında tek çocuğum vardı, şu an 3 çocuğum var… Ücretsiz izne ayrıldım en son.
Mrvalpr zynprvlfsn bende bir anda 3 çocuklu olanlardanım .ikinci ikiz oldu sizinde mi öyle nasıl 3 çocuk çok mı zor
zynprvlfsn Mrvalpr Benim 3 numaram sürpriz yumurta oldu 38 yaşımda 😬😬 Erkek oluşundan mı yoksa yaşımla mı alakalı bilmiyorum ben çok zorlanıyorum, şu an eşim tatil de de ben rahat nefes aldım, eve yetişemiyorum asla, sağlıkla büyüsün bebişleriniz.
Kuzucukumsu Mrvalpr 12 yıl önce 6 ay yapacağız ücretli izini diyorlardı kızıma hamile idim ordan biliyorum🙈 12 yılda 6 ay yapamadılar kızımın doğum yaptığı zamana yetişir inşallah 🤣