rrana Kafam çok karışık 2 gün sonra oğlumun doğum günü öyle büyük bişey(aile arkadaş çağırmalı dışarda kutlamalı) yapmak istemiyorum ama sonra da acaba yapsam mı diyorum siz neler yaptınız yada ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cemliy rrana merhaba ben bambam konsept istemiştim kıyafet diktrmistim süsler almıştım organizasyon yaptrcaktim pandemi başladı iptal ettik ondan ama bahçede yaptım yine kendi aramızda fotoğraf ve anısı olsun diye bence en aizndan balonlarla süsleyin bı pasta başında resmini çekin derim 1 yaş diye hatırası olur bence ben her sene seviyorum bu olayları ☺️
kubraa006 rrana bende çok ikilemde kalmıştım sonra ilk yaş günü sonra pişman olmayayım diye mekan tuttum süslemeleri trendyoldan söyledim kendimiz yaptık mekan+süsleme+pasta+oğlanın doğum günü kıyafeti+eşimle benim kıyafetim 10 bini geçmiştirn
gokcen_ rrana İlk doğum günü anı kalsın istiyorum 10 gün sonra doğum günü.ama organizasyonla filan anlaşmadım.Kendim internetten balon zinciri,masa süsü aldım. Pasta ve ikramlık alıcam.Anneanne babanne teyzeleri halasını dedeleri çağıracağım