melodiyyy Kızlar sezeryan doğum yapalı 3 gün oldu ilk gün meme ucunu sıkınca bir damla şeklinde süt gelmişti lakin somradan gelmedi doktora söyledim 4 saatte bir mama dedi diğer saatler emzir dedi. Emziriyorum lakin süt yok yine doktor yinede emzir dedi . mecbur emzirirken emsin diye mama damlatıyorum çünkü memeden süt gelmediğini anlıyo ağlama krizlerine giriyo sarılık başladı . Benimle aynı durumu yaşayan varmı yardım lütfen ilk çocuğum tecrübesizim :(((
bezelyem65 melodiyyy humana emziren anne çayı içiyorum ben çok etkisini gördüm dene istersen 😇 aynı zamanda kuru dut haşlayıp içiyorum hurma yiyorum tahin pekmez karışımı yiyorum hepsinin çok faydasını görüyorum inşallah siz de görürsünüz😌😇
yavrukurt_ melodiyyy öncelikle tebrik ederim, sağlıkla büyüsün♥️ benim de sezeryan sonrası 4. Gün gelmişti, bestlak damla rezene çayı önerebilirim bir de bol su
1pekmom_ melodiyyy bestlak damla öneririm çok iyi geliyor hemen yolla eşini alsın, ayrıca süt olmasada memede tutmaya devam et, süt kanallarını tetikliyor bebek o şekilde ve en önemlisi psikolojii, güzel beslenme ve takviyelerle düzelecektir
buseelcin melodiyyy canına eziyet etme bir nefes al önce :) zor olsada sakinleş Dut kurusu vs kaynat bol su iç. Yapabilirsen imkanlar dahilinde incir uyutması yap onu dene birde. makina vs yerine her fırsat bulduğunda elinle sağma yap uyar memeni canım birde tabi ki ılık duş ya da sıcak kompres yap yapabilirsen süt kanalları gevşediği için oda iyi gelir
gizememre melodiyyy canım gelir merak etme sağım yap Bebekle bol bol ten teması yap onun emmeye çalışması bile sütünü getirecek anne çaylarından alabilirsin dut kurusu kaynatıp içebilirsin
nihanoruklu Hastane tipi sağma makinası kiraladım. Orta seviye makina ila sağım yapip veriyorum öyle yapınca geldi. Tavsite ederim