havvakaratekin kızım elinden kan alında ve kandan sonra eli bu şekilde morardı daha önce böyle olan varmıydı
tonymontana havvakaratekin ilk defa gordum bence doktoruyla iletisime gecin hemen ya da hastaneye gidin
Kuzularinanasi havvakaratekin ilk kez gordum boyle bisey.neden elinden kan alindi.yani yakinsaniz iciniz de rahat etsin bi acile mi gitseniz
tonymontana havvakaratekin kan alinan yer sisip morarabilir ama parmaklarin morarmasi hic mantikli degil
Dygosmn1 havvakaratekin hiç bekletmeden bı acile götürün kan alınan yer morarir ama parmak tırnak vs morarmaz . Allah’ım esirgesin
yagizatlas havvakaratekin çok geçmiş olsun ilk defa görüyorum. Elinin üstünden alındıysa belki ihtimal olabilir dedim ama doktor görsün bence
12betul havvakaratekin çok geçmiş olsun . Parmakları da hep morarmış . İlk defa görüyorum . Tek kan alınan yer olsa tamam da bu bütün parmaklara yayılmış . Bence başka bi doktora daha götürün .
canan6668 havvakaratekin gecmis olsun arkadaslar demiş zaten demeye gerek yokta bana da normal gelmedi parmaklara kadar morarması
123111 Bencede direkt doktora gidin sadece kan alınan yerin morarması normalde parmakların morarması tehlikeli olabilir 🤔