Merveeofs alinmom ayy ben şehir dışındayım çok bir kıyafet de getirmedim bu organizasyon da sürpriz oldu bana ondan dolayı şaşırdım kaldım napsam diye
Esoskirec Merveeofs tesettürlü değilim ama bence ne rengi ne boyu yaza uygun değil. Açık renk bol müslin gömlek, altına güzel bir kumaş pantolon ve babet yapsanız?
Merveeofs Esoskirec şu an şehir dışında olduğum için kısıtlı kıyafet var yanımda onları değerlendirmeye çalışıyorum 🥹
princessmom_ Merveeofs ben kıyafeti pek sevemedim ama illaha giyecekseniz böyle giyin pantolunu değiştirmeyin çok kötü durabilir
MoonCrystal Merveeofs ay boşver bence ortamı napcan sen kendi istediğin şekilde giyin kimseye göre ağır falan giyinemem . Çok hoş tesettür elbiseler var gördüğüm mesela yaşına daha uygun
Merveeofs MoonCrystal elbise hiç tercih etmiyorum aslında hiç elbisem de yok yani ama hafif şık bir şey bulursam bakalım
MoonCrystal alinmom ay canım çok teşekkür ederim aslında gözlemlediğim kadarıyla tavsiyede bulundum çunku onlar hoş duruyor bu tarz biraz demode kaliyo bide daha ileri yaşlarda daha uygun gibi 🙈🌸
Boncuk-anne Merveeofs ya kendi pantolonu yada beyaz bol kumaş/keten türü bi pantolon olur kot olmaz bence. Topuklu bişey değilde sade babet tarzı bişey altına da Ekleme yapıyorum yeşil daha yaz havasında onu tercih edebilirsiniz
Merveeofs Boncuk-anne evet yorumlardan sonra baya arada kaldım napsam bilemedim cidden, belki de başka bir şey bakmaya çıkarım şaşırdım bilemedim