nurbahar33 bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benzer durumları oğlum 1 yaşına gelene kadar yaşadım hatta bazen diyorum ki oğlum 1 yaşına girene kadar ben lohusaydim 😂
36 haftalık doğdu doğar doğmaz küvöze alındı 13 gün boyunca eşim sağdıgim sütü götürdü üstelik oğlumun bulunduğu hastane evimize yarım saat uzaklıkta aracımız yok taksi ile her gün gidip geldi
Gözüm telefonda hastaneden arayacaklar da gelin bebeği alın taburcu ediyoruz diye dört gözle bekliyoruz neyse oğlum taburcu oldu eve getirdik resmen kabusum o gün başladı hani böyle level atlariz ya oyunda giderek zorlaşır bende de aynı öyle oldu ağzından burnundan fışkırarak kusuyor iki memeyi boşaltıp bu arada silikon uçla emziriyorum uçsuz asla emmiyor kavga kıyamet ye kus ye kus süt kalmiyor memede oğlum çığlık çığlığa ağlıyor mama veriyorum biberon tutmuyor midesini bulandırıyor tekrar kusuyor safra çıkarana kadar ilaç verdi doktor katı olduğu için yutamiyor sabaha kadar sallıyorum bomboş memede sabahliyor sondayla bile ezmirdim yine fayda etmedi
Ve oğlum 3 aylık oldu meme reddi ama nasıl bir emme reddi ki 8 saat sen aç kal ama memeyi görünce kıyameti kopar bohçada sallayıp uyutup öyle emzirdim tam 1 yaşına girene kadar biberon tutmuyor mama asla almıyor ek gıdaya basladik ek gıdayı fazla veriyorum kabız oluyor emmek istemiyor 1 yaşına girdi hiç emmek istemediği memeye bağımlı oldu sanırım o an gerçekten anne olduğumu hissettim böyle iliklerime kadar oh beee dedim
Hani dediniz ya hayalim bebek arabasında o uyurken bende yürüyüş yapayım diye benimde hayalimdi oğlum kendi isteği ile memeyi tutsun
Benim hayalim gerçekleşti şimdi o bebeklik video ve fotoğraflarina bakıp içleniyorum darısı size 🥰🌸🌸