es_ma32_ Dönüşümlü veriyorum ateşi yükseliyor. Ama aradan 3 saat geçmeden ates yükseliyor ne yapmalıyım sabah acile goturcem ama şu anda ne yapicam
denizkizi_ es_ma32_ bebeğiniz kaç aylık , çocuk doktorunuza bir danışın isterseniz fitil veriyorlar ve soğuk kompleks uygulayabilirsiniz
ipekaydin es_ma32_ e bebekte ateş düşürücü bantlar var ondan deneyin dicem ama malum kapandı ama gündüzden alın bulunsun çok faydalı ☺️
es_ma32_ adaatuna soydum ama düşmüyor klimayı şimdi kapattım sanki o da çok tıkadı burnunu ama havada sıcak napsam acaba
es_ma32_ simseklivekalpli şimdi yeni çıkmaya başladı 38.2 uyur kalırım diye de korkuyorum şurubu daha 9 buçukta verdim dökmenin kaç gibi vereyim
kagom27 es_ma32_ hastalanmayancocuk diye instagramda bir sayfa vardı sanırım ayak altına limon sürüyordu bir araştırın isterseniz hep olumlu sonuçlar alanlar vardı. Geçmiş olsun
adaatuna es_ma32_ çok yüksek değil klima açın ılık suyla başına kol altına kasıklarına bezle su koyun ılık Dolven calpol devam edin dönüşümlü yarın hala devam ederse doktora götürün bi
es_ma32_ adaatuna zaten 1 haftadır hasta götürdüm ibiromin zatiden asist verdi . 5 gün kullan bırak dedi ama dünden beri de ateşi var tekrar goturcem. Oğlumda aynı onunda ateş var
es_ma32_ adaatuna yok hayır almadılar ama bende aynı anda hasta oldum ben ateşliyken çocuklarda ateş yoktu bende enfeksiyon çıkmıştı yarın acil alır mı acaba kan
denizkizi_ es_ma32_ ateş 3 günü geçiyorsa mutlaka doktora gidilmeli çocuk doktorum söylemişti ve bol su tüketmesi gerekiyormuş