esenhanimm Kızlar bebeğim 2 gündür çiş yapmıyor yani çok az sürekli kaka yapıyor yaşayan oldu mu bu durumu
beybitolat esenhanimm hem mama hem emzirmeyle besleniyosa mutlaka yapması lazım ama eğer çok terliyosa su ihtiyacı olabilir. Suyuda kusmak istiyo demişsiniz bence o zaman bi doktora götürün
feriiiii esenhanimm mrb ilk dogdugunda bebeğim ilk çişini yapamadığı için kuvezde kaldı şuan 2 aylık yine aynı sorun…Bende başına gelen var mı diye girdim baktım ne yapacağımı şaşırdım yarın dr götüreceğim bence sizde ihmal etmeyin
Gokturkmom esenhanimm bizimde birden azaldı havaların ısınması ile birlikte su verebilirsiniz doktorunuza da danışın tabi mutlaka ama çok terliyorsa su ihtiyacı da artıyor yada klimalı ise eviniz onun bile farkı oluyor kesinlikle
esenhanimm Gokturkmom normal aslında her zmnki sadece sadece biraz hastalandı ilaç kullanıyoruz ama yinede zorla beslemeye devam ediyorum
Gokturkmom esenhanimm iştahsızsa beslenmesi azsa da olur ama şuan genel şikayet bu çişli bezin azalmasında havalar da sıcak malum 🥵🥵
Gokturkmom esenhanimm çay kaşığı ile verin ilk başta ya da şu ebebekte falan bebek suları oluyor şişeli böyle 6lı satılıyor su içmek için başlığı da var içinde oğlum onunla alıştı içmeye
esenhanimm Gokturkmom çok teşekkür ederim mamaya da bir türlü alıştıramadım sadece uyku da içiyor çoğu zmn uykuda da kabul etmiyor
Gokturkmom esenhanimm siz suya alıştırmaya bakın havalar çok sıcak ,mamayı da sıcak değilde soğuk deneyebilirsiniz sıcaklardan da içmek istemeyebiliyorlar ya da mama markasını değiştirin
esenhanimm Gokturkmom çok tesekkur ederim bir sürü mama değiştirdim golden goat sma hipp bir türlü içiremiyorum sütümde azaldı sagımla beslediğim için