alyamoms_ bence bez takmayın bi çok yerde bir sürü şey okudum karman karışık eğitim veriyorum bende😂yani eğitim mi deneme tahtası mı bilemedim 🤷♀️alarm kurdum 15 dakika da bir çaldı zil çalınca çiş yapmaya gidiyoruz tamam mı dedim tamam dedi alarmın her çaldığında lazımlığa oturana kadar kapatmadım kendisine kapattırdım biraz işe yaradı gibi hissediyorum kesik kesik işiyor bizimde 15 dakka arasını az bi açarsam hemen salıyordu ama öğreniyorlar bi çok yazı okudum birisinde şey yazıyordu az yaptıysa beş dakika sonra hepsini yapacaktır altına eğer oturtup az yaparsa 5 dakika sonra yine alarm kurdum yine götürdüm birisinde de şöyle yazıyordu bu çocuklar doğdu hemen bez bağladık ve ona alışıklar 2 senelik alışılmışlığı 3 günde bırakmasını beklemeyin zamanla olacaktır diyordu ve bence de haklı burda yine bi kadında okudum halıdır koltuktur hepsi yıkanıp temizlenecek şeyler çocuğun psikolojisi bu dönemde çok önemli diye ona da hak verdim altına işemesine kaka yapmasına hiç kızmadım ama boş boş hiç bi şey yapmadan bitti demesine kızdım yalan yok keşke o tepkiyi de vermeseydim ama vermiş bulundum bi kere ve yine burda bi kadından okudum birazda korkması gerekiyor yoksa boşveriyolar diye yine bencede öyle😂benim kafamda çok karışıkta bakma başladık emek verdik bırakmadım vitaminini sonradan alacağıma eminim buna inanıyorum hep seninle gurur duyuyorum çok iyi iş başardın aferin süpersin gibi şeyler söylüyorum sarılıp öpüp öpüp söylüyorum motive ediyorum onu 😌😌canım oğluşum uyudu şimdi de özledim bak😂😂uyuyana kadar yeter hadi bu kadar yatağınıza diye gönderdim🥹