Minikmucizemmmmmm Sorum başlıkta 5 bucuk aylık bebegım sürekli kucak istiyor sürekli emmek istiyor biberon almıyor huysuz bu şekilde
Layddiana Minikmucizemmmmmm artık çıkmıycam ev hariç bir yerde uyumuyor bugün beni delirtti artık taş olsa çatlar
alpmomssss Minikmucizemmmmmm dışarı çıkınca kıyamet koparıyordu . Ben de evde buhran geçiriyordum . İlk başlarda ağlayınca panik oldum . Sonra aman dedim beee ağlarsa ağlasın ne yapayım niye utanayım . Böyle böyle yeni yeni alışıyor gibi kapıyı görünce heyecanlanıyor falan
Minikmucizemmmmmm simseklivekalpli gezme amaçlı ablamlar her hafta sonu dışarı cıkıyor ormana avm ye falan beni sürekli eleştiriyor sen hic bi yere gitmiyorsun diyor anlatıyorum ona bu sene bebek küçük seneye böyle olmaz diyorum laf anlatamıyorum
simseklivekalpli Minikmucizemmmmmm her bebek farklı siz dışarda daha çok gerilecekseniz gerek yok yani çıkmaya
Minikmucizemmmmmm simseklivekalpli gerilmiyorum da rahat edemiyorum aglayınca herkes bakıyor keyif almıyorum
atlas3_6 Minikmucizemmmmmm ayy benimde öyleydi gittiğimiz evde durmaz yer seçer uyumazdı neler çektim şimdi hala öyle bir buçuk yaşında şimdide peşinde koşmaktan yaramazlıktan gitmiyorum daha dün koltuktan parkeye tepe taklak geldi kafası şişti sen düşün ERKEK ÇOCUĞU PROBLEMS 🤣