yavrupotuncek Kızlar kızıma almak istiyorum ama asla fiyat bilmiyorum tahminim bile yok sizce ne kadardır az buçuk
Gokturkmom yavrupotuncek geçen sordum gramına göre değişiyor aslında modeline göre de klasik olanlar o 10.000 küsürdü gramı size kalmış ,zincir tarzı baktım künye 23.000tl dedi
KendiEvimdeDeplasmandayim yavrupotuncek kaynanamlar bilezik almıştı kızıma doğumunda 6gr fiyatını bilmiyorum ama 25falandır sanırım. Bende bileklik aldım atasaydan 9bine isimli künyeler daha pahalıydı
Pamukhanim_ yavrupotuncek annemler almıştı kızıma bilezik 16.000 TL’ydi 9 ay önce şimdi de sormuştuk geçenlerde 23.000 olmuş
yavrupotuncek Gokturkmom baya pahalıymış ben birbucuk sene önce sormuştum kuyumcu bana 3 buçuk bin civarı demişti ama sağlam olanı daha yüksek fiyatlisi daha iyi olur çocuk koparaz demişti demekki 20-25 bini gözden çıkarmak gerek
Femme1 yavrupotuncek oğlum doğduğunda dedesı aldı. Fıyat olarak model ve grama göre degısıyor 2 sene önde 7 bine aldık
Femme1 yavrupotuncek oğlum doğduğunda dedesı aldı. Fıyat olarak model ve grama göre degısıyor 2 sene önde 7 bine aldık
tospikannesi_ yavrupotuncek altın künye almıştık yeni doğduğunda 2.5 sene oldu şuan fiyatı nedir bilmem kullanmıyor kenarda duruyor şuan sevmiyor takmayı bebekken hep elindeydi şuan küpe aldık kulakları delik küpeleri çok sever
disikurt42 Gramina göre fiyatları kayinvalidem almış doğum hediyesi diye kızıma 6 ay önce 14 ayar 25bin liraya almışlar
hamcokelek33 yavrupotuncek kız kardeşim aldı oğluma isimli künye henüz takmadım ama benim merak ettiğim başka bişey var. Bunu sürekli takmak çocuk için tehlikeli olur mu
yavrupotuncek hamcokelek33 sanmıyorum eğer altın alerjisi yoksa mesela benim altına alerjim var 😂 sizin bebeğin yoksa bisolmaz
bilgedm yavrupotuncek Geçen sene isimli olanlardan hediye almıştık 7.500 ya da 8 bindi. Geçenlerde kendi bebeğim için sordum 14 bin olmuş.