atlastaha Kızlar bebişim tam 2 aylıkken zor bir şekilde dönmeyi başardı şu an 2 ay 5 günlük ve 2 gündür basbaya yuvarlanıyor hiç sırt üstü durmuyor daha çok erken değil mi ,normal mi sizce, tam dönüyor ama tekrar eski pozisyonuna gelemiyor tabii ki
KendiEvimdeDeplasmandayim atlastaha maşallah normaldir heralde 😂 bi gözün açılsaydı ya ne bu gayret ☺️ benimki 6bucuk aylık daha dönemiyo benimki de tam tembel 😂
maviummu19 atlastaha maşallah 🧿 benimde 3 buçuk aylık dönüyor erkenmi diye düşünüyordum duyunca değilmiş dedim üstün zekalı bebeklerde bazı eylemlerin hızlı ilerlediğini duymuştum takip edin diğer eylemlerinide bence maşallah tekrardan🥰
Taftafgiller atlastaha Benim ki 40 günlükken iki üç kere döndü bi daha da dönmedi 5 ay 1 haftalık şu an bence normal ya maşallah maşallah bebişe😂❤
atlastaha KendiEvimdeDeplasmandayim ay aynen ya çok hızlı gelişiyor her şeyi bu kadar çabuk büyüdüğü için üzülüyorum bir yandan 😍 darısı size
KendiEvimdeDeplasmandayim atlastaha amin ☺️ evet hızlı büyüyorlar dikkat edersiniz gece falan dönüpte öyle kalmasın 🫶
umayybzkrt Maşallah bebişinize ama tavsiyem bunu heryerde söylemeyin çocuklar daha sabi çok çabuk nazardan etkileniyorlar tabi yine sizin kararınız 🥰