aybarsmom34 Kızlar 17 aylık bebeğim var. Oyuncak oynamayı pek sevmiyor. Allah rızası için, var mı şunu aldım rahatladım diyen ? Çok işime yarıyor dediğiniz birşey var mıııııı ? Ne alacağımı, napacağımı şaşırdım.
Zlm aybarsmom34 çocuklar oyuncakla oynamaz malesef 😄😄 ıslak mendil ver önüne tencere ver bak nasıl oynuyo
Sunismyson aybarsmom34 Tünel, top havuzu, binilebilen araba/at, Beatboo doğmadan almıştık şuan dans ediyor seviyor, hoppala, kaydırak.
imaddesi aybarsmom34 aslında bu çocuğun zevkine göre çok değişir. Benim bebeğim parçalı şeyleri boşaltıp doldurmayı seviyor mesela. Kimisinin bebeği ses çıkaran sever kimisinin ki ışıklı. Sizin bebeğiniz nelerden hoşlanır mesela arabaları mı sever veya konuşan kitapları mı
cikolatahurma Zlm ahaha aynen ablamin büyük oğlundan kalma dünya kadar eğitici güzel oyuncakları var küçük oğlunun oynadığı tek şey tencere kaşık 😄
aybarsmom34 imaddesi Arabaları çok seviyor. Birde topu çok seviyor ama sanırım sıkıldı onlardanda. Önceden birazda olsa oynardı arabalarla. Şimdi yüzüne bakmıyor
imaddesi aybarsmom34 çek çek araçlı bul taklar var belki ilgisini çeker. Üstüne birşeyler koyup oradan oraya taşımak eğlenceli olabilir 😅
Zlm cikolatahurma öyle benimkide neler aldık bir fişle bir saat oynuyo 😄 en sevdiği şey kasa fişi çocuğun
kayipbaliknemo aybarsmom34 rica ederim başka bişeyle oynamıyor ha bir de halkalar var ya geçirmeli onla
oylesinebiri__ aybarsmom34 konuşan kaktüs var biz aldık bebeğim çok sevdi ama maalesef 2 ayda bozuldu gitti eğitici köpekcik cırt cırtlı kitap hareketli kitaplar cek bırak arabalarla oynuyor üst üste kule olan iç içe geçen halka oyuncakları var oyuncak top felan seviyor birde biraz daha büyürse uzaktan kumandalı araba aldık onunla oynar
aybarsmom34 oylesinebiri__ konuşan kaktüs var biz aldık bebeğim çok sevdi ama maalesef 2 ayda bozuldu Yaaa bu beni üzdü 😂 oylesinebiri__ gitti eğitici köpekcik cırt cırtlı kitap hareketli kitaplar cek bırak arabalarla oynuyor üst üste kule olan oyuncak top felan seviyor Ay maşallah ne şanslısınız 🧿 İnanın bana hepsini aldım köpek haricinde. Araba deseniz 2 sepet dolusu 😂 Artık sıkıldı sanırım hep aynı oyuncaklardan. Fikriniz için çok teşekkür ederim
aybarsmom34 siwpma Ay onu biri daha yazmış. Bende hemen baktım ama iki tane çıkıyor. Şöyle ki; birisi havuz içinde toplar var. Birisinde sadece top var. Hangisi acaba bahsettiğiniz ?
elifnurkerim aybarsmom34 benim bebis de 17 aylik, oyuncaklari cok sever oynar, oynadiklari; -eslestirme kartlari -fenerli kitap -cirt cirtli kitaplar -renkli sevimli kucuk hayvanlar ve kaplari var e bebekten almistik -ahsap puzzlelar -balik tutma -lego -corap eslestirme oyuncagi -bardakli kule yapma -halka gecirme -davul -ksilofon -cizim tableti
aybarsmom34 Çorap eşleştirmede çok iyi fikirmiş. Evde puzzle, lego, davul, halka geçirme var. Renki kuleside var. Çok teşekkür ederim çok sağolun. Çok güzel fikirler geldi elifnurkerim