babygirlandcatmom Ben asla küflü bir şeye dokunamam ayrıca renkli mantarlar oluyor ya yelpaze gibi çok korkarım🤣🤣
beybitolat babygirlandcatmom bütün hayvanlardan kokarım ama insanlar korkuyorum deyince dalga geçer diye en çok kelebekten korkuğumu söyleyemiyorum kimseye. Kıllı olan herşeydende tiksiniyorum örümcek gibi hamam böceği gibi yani kıllı bacaklı gibi geliyolar midem çok bulanıyo şuan isimlerini yazarken bile kaşınıyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala babygirlandcatmom böcek, örümcek, fare, keler vs. Yazmaya bile tiksiniyorum
babygirlandcatmom Zlm kapalı alan korkusu sanırım hava kalmayacak diye mş korkuyorsun bende öyleyim düşüncesi bile nefesimi daraltıyor😂😂
biroglanannesii1 Karıncalar aslında korkmak değil ama gordugum an tiksiniyorum, böyle kizariyorum dokunamam bile 😂
Zlm babygirlandcatmom aslında kapalı alan korkum yok ama neden bilmem tuvalette kalmak beni geriyo 😄😄
biroglanannesii1 babygirlandcatmom Teşekkür ederim canım düşünüyorum bu aralar parti kurmayı bakalım nasıp 😂😂
babygirlandcatmom beybitolat gerçekten insanların tepkisi çok acayip benim de aklım gidiyo kelebek görünce cırlauıp kaçıyorum seni çok iyi anlıyorum uçan herşeyden korkarım hahaah
caniminikizleri babygirlandcatmom valla ben kan gördüm mü korkuyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi hatta oğlumun burnu kanadı burnunu tutarken çok kötü oldum kolumdaki damarları görüyorum ya inan elimi oraya falan tutmaya cesaretim yok ben acayip oluyorum niye böyleyim bilmem 🙄