nbk238 Yenidoğan bebeğiniz günde kaç ıslak bez değiştiriyor. Sütüm yetmiyor galiba biz 2-3 tane anca çişli bez görüyoruz. Ama 6-8 kere çişli bez olmalıymış. Sizde durumlar nasıl
gokcelifim nbk238 2-3 baya az en az 6-7 olmalı diyor doktorlar. Mama desteği yapıyor musunuz? Bebiş hem açtır hem de havalar sıcak olduğu sıvısız kalıyordur vücudu bez sayısı böyle azsa
ferlazen nbk238 benim bebeğin ortalama 8-9 oluyor o sarı çizgi. komple hepsi maviye dönüyor tamamı. Ve hepsinde kaka var. Ama çiş önemli yenidoğanda. 2-3 çok az acaba çok mu bekletiyorsunuz poposunda? Beslendikten sonra yani 3-4 saat sonra açıp baktınızda çiş oranı çiş çizgisi nerede oluyor hiç denediniz mi?
deniz_9555 nbk238 dilerseniz sağıp şırıngayla içirebilirsiniz emzirmeden sonra ya da kaşık biberonla ya da normal kaşıkla😂😂 bebek küçük olduğu için sütü tam çekemiyor da olabilir
nbk238 gokcelifim mama desteği yapmaya başladım, çok da terliyor . Anlaşılan bez sayısı sandığımdan daha önemli
nbk238 ferlazen o çizgi hiç tam dolmadı bizim. Hep yarı hizasında oluyor. Sizin bebeğiniz ne kadarlık acaba benimli daha 12 günlük
nbk238 ferlazen aksine çok sık değiştiriyorum hiç bekletmeden sanırım yetersiz beslenmeyle alakalı tamamen
nbk238 deniz_9555 bunlarla içirmeyi başaramadım, biberon kullanıyorum korkarak meme reddi olmasın diye
ebrrr789 nbk238 şuan 5 aylık günde 5 6 kez dolu bez alıyorum altından ama yeni doğan döneminde 8 9 kez değiştirdigimi biliyorum bazen bezden beline kadar da işerdi
nbk238 ebrrr789 her bebek farklı oluyor gerçekten yani bu işin ortalaması pek yok gibi ama sağlıklı kilo alıp bir problem olmadıkça sayılara takılmamaya çalışacağım artık. Az önce muayeneden geldik günde 2 çişli beze rağmen kilo alımı sağlığı yerindeymiş. Doktor yeterli gördü hamdolsun
nur1219 nbk238 çok sevindim, dediğiniz gibi sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın stres yapmayın, kimsenin bebeğiyle kıyaslamayın her bebek farklıdır Her hamilelik kendine özgü olduğu gibi her bebekte kendine özgü