_YanakReisinAnnesii yareninciap bu tarz morarmaları doktora danışın mutlaka. Kaç aylık bilmiyorum ama bir bası vs uyguladınız mı kucağınız da vs tutarken? Ondan olmuştur belki.
re11 yareninciap banyo ederken falan tutuncaoluyor hatta ben bebeğimin koluna bir şey oldu sandığım için eşime nasıl kızmıştım ama hemen geçti eski haline döndü
yareninciap _YanakReisinAnnesii yenşdogsn 26 günlük babamın kucağındaydı o kolu boşluktaydı minibüs şoförleri candan çıkarır ya öyle gibi uzatmıştı
eymenku yareninciap bebekler ilk aylarında dolasimlari zayıf olur el ayak gibi yerlerde kan geç gider ve bu yüzden soğuk olur kolu kalp seviyesinden yukarda kaldiysa bı süre hareketsiz ondan olmuş olabilir ama yine de takip edin tekrarlarsa doktora danışın
_YanakReisinAnnesii yareninciap her ihtimale karşı bu durumu doktorunuza söyleyin yine de çok küçükmüş çünkü. Kesin birşey konuşup yanıltmak olmaz.
re11 yareninciap dediğiniz gibi kollar aşağı sarkınca oluyor çünkü benim bebeğimin koluda mosmor olmuştu sarktığı için daha çok küçükler çok hassaslar korkulacak bir şey yok