Baklavanida Taze fasulye var ama dolabımda da yer yok. Kurutsam.olur mu bamye kurutuluyo ama taze fasulye kurtuluyor mu bilmiyorum öyle yapan var mı ?
Pamukhanim_ Baklavanida benim kayınvalidem kurutuyordu görmüştüm onlar çok seviyormuş eşim de güzel olduğunu söylüyor ama ben denemedim
bsrakurt Baklavanida kurutulur tabi biz hep kuruturuz bıçakla dilimlerim tepsiye serip günese balkona koyarım yufkayla ayranla çok güzel oluyor çok sulu pişirmeyecksin ama
Elifasel__ Baklavanida dolapta ki kadar etli birşey olmuyor haliyle ama tadında değişiklik yok güzel yine de
3kiz Baklavanida çok güzel oluyor fasulyeyi uzun ca dil sonra küçük parçalara dil ve ser bende her sene yaparım kayınvalidem bahçe ekiyor her sene verir bende kuruturum çok güzel oluyor
Baklavanida 3kiz diliniyor mu bende ipe tek tek dizerim diye düşünmüştüm. Evim akşama kadar güneş alıyor çünkü
1pekmom_ Baklavanida kurutulmuş çok güzel oluyor annem bol soğanla kavurup pişirir, hatta varsa kurutulmuş patlıcan kabak vs hepsini karıştırır, bol zeytinyağı sarımsak soğan domates miss gibide olur yanına tabikş sarımsaklı yoğurt ya da cacık 😀