Leylaarslan72 14 aylık oğlum var günde 2 uyku yapıyor sizde durumlar nedir tek uykuya düşürmek için erken mi
simseklivekalpli Leylaarslan72 1 yaşında düşürdüm ben. Uyumasi zorlasmaya başladıysa düşürün tek uykuya
aysebb Leylaarslan72 Kendisi sinyalleri veriyor zamanı gelince. İkinci uykuya direniyorlar, uykuları gelmiyor vs. 13-18 ay arası geçiyorlar genelde. Benim kızım 15 aylıkken geçmişti
annekadin21 Leylaarslan72 ben 1 aydir ugrasuyorum. Tek uyku skntili bir süreç. 13. Ayda bir gün tek bazı günler çift uyku yapti. Sabahki uyanma haline göre karar veriyorum. 7 gbi uyandıysa tek uyku. 6 gbi fln uyanirsa 2 uyku yapiyor. 14 aylik oldu. 1 aydir süreç boyle
210624 Leylaarslan72 ben 3 günden beri tek uyku yaptırıyorum gece uykusuna direnmiyor böyle olunca , 13 aylık oğlum
Leylaarslan72 annekadin21 nasıl yani ben 8 de yada 9 da bile uyansa 2 uyku yaptırıyorum hala hemen uykusu gelşyır
Leylaarslan72 annekadin21 vallahi ben 2 uyku yaptırıyorum ama erken geldi Banada ama kafamda karışmadı degil
annekadin21 Leylaarslan72 bebegnzn uykuları düzenli ise ve uykusuzluğa hala dayanamiyorsa devam edin. Mesela benm bebegim hep ilk uykuyu reddetti. Max 40 fln uyudu. Akşam uykuya geçirmek eziyet. Sabah çok uyaniyo fln. Şuanda en azndn günde 1 kere 2.5 saatt fln uyuyo