Meryem063 Hanımlar merhaba biz eşimle çocuk istiyoruz bu ay ilişkide ben üstteydim onuda denemek istedim bazen tutuyormuş öyle dediler yumurtlama günlerimizde 2kere ilişki yaşandı. Böyle hamile kalan varmı aranızda şimdiden teşekkürler
Sunismyson Meryem063 Hamilelik için alt, üst, ayakta, kafa üstü hiç fark etmiyor. Önemli olan spermlerin yumurtaya ulaşabilmesi yani kalitesi ve sağlıklı olmaları.
elisa2705 Meryem063 Altta olman daha iyi olur ilişkiden hemen sora kalkmayın popona bi yastık koy biraz yat
Meryem063 Kalimbanne ay umarım bendede işe yaramıştır adetime 7gün vardı dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yinede reglime kadar bekleyecegim
Irmakk1 Meryem063 olabilir bilemiyorum ama çok afedersiniz ilişkiden sonra benim hep içimden aktı 🤭 o sekilde daha çok akar diye düşünüyorum. Ama tabi ben yine de hamile kaldım
Miracinannesi_ Meryem063 sperm hızı ve kalitesine göre değişir. Misyoner ve doggy pozisyonlarinda ihtimal daha yüksek ama ceketini atsa hamile kalıyorum modundaysa olur