Adp1302 Arkadaslar instgrama girmek için ultrasurf uygulamasını indirin ben indirdim girmeye başladı gogle play storeden iniyor
Mom042 YasminAlp__ cunku bu uygulamalar genellikle guvenli degil bilgi istemese bile ip adresinden bile ualsir girerler dikkat edin wp bile guvenli degil
Alisa58 Mom042 applleee kimliğini girdim sonra ayarlardannnn sildim wpnnnn bölümden sorun olmaz herhalde dimi?
2girlsmom Kimse giremiyor zaten 1 günde girmeyiverin olmaz mı? Bu tür programlar telefona erişim sağlıyor ne gerek var her şeyinizi bilmediğiniz insanlarla paylaşmaya.
Mom042 Alisa58 yok hayir olmaz yuklu olmadikca olmaz insallah boyle seylere guven olmaz gavurlatin o itlerin kopeklerin uygulamalaro bunlar Allahin cezalari
Alisa58 Mom042 TM cnm sağol çok sinir oluyorum burda suriyeliii erkekler sallana sallana geziyor bizim yavrularımızzz askerlerimiz şehit oluyor hak mı bu gerçekten deliriyorum
Mom042 Alisa58 onemli degil canim rabbim goruyor duyuyor herseyo elbet alacaz ocumzu rabbim korusun ulkemizi
Alisa58 Mom042 amin inş rabbim yardımcıları olsun yüreğim yanıyor kim bilir aileleri ne durumda Alalhım