tkut Evde kavanoz mama yapiyormusunuz? Yapıyorsanız neler yapıyorsunuz kaç gün kullanıyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
ElisaMom_ tkut YouTube de bı video gördüm bulursam size burdan özelden yazayım kaydetmiştim bence faydalı ve güzeldi
senanrkay tkut ben meyve püresi şeklinde yapıyorum elma,armut,muz,kayısı yumuşayana kadar pişiriyorum daha sonra içerisine irmik ekleyip blenderdan geçiriyorum. 2-3 adet kavanoza koyup günlük yediriyorum 🌼
TospikEmirr tkut elma, armut,havuç , şeftali biraz irmik yaptım çok güzel oldu 3. Kavanoz oldu 2 gün verdim bebeğime.
tkut ElisaMom_ çok güzel bende bu şekilde yapayim diyordum keske video da kavanozların buzdolabında ne kadar dayandığını da soyleseydi 🙂
senanrkay tkut Sebzeyi akşam yemeklerinde yediği için sadece meyveyle yapıyorum. 3 kavanozluk mama 3 gün dolapta duruyor ve tadı bozulmuyor 🌼
ShutUp ElisaMom_ kaçıncı aylar için geçerli yani ne zamana kadar yedirebilirim ek gıdaya geçmemize çok az kaldı da
ElisaMom_ ShutUp bu konuda pek bişey soyleyemem kuzum ama tadimlarin bittikten sonra doktoruna danışarak ver istersen çünkü bebişim alerjik bı bebekmi bilmedigim için seni yanıltmak istemem 😍eğer alerjik değilse bence 8 9 aydan sonra verebilirsin