minikmisimben tazeanneeex 1 hafta gecikti bu ay ama stres yaşadım baya ondan oldu sanırım 1 hafta da ağrısını çektim şaka gibi perişanım yani oldum ama sevinemedim bile ağrıdan
arendoruk17 Benim dört gün gecikti .daha önce hiç gecikmemişti. iki kere test yaptım negatif çıktı. Delirecek gibi oluyorum Sürekli regli sancım var sizin nasıl?
tazeanneeex arendoruk17 sancı yok ywrın10. Gün normalde sancısı da olmaz zaten kan verdim negatif olsaydı cıkardo dimi yani bende extra testte yaptım yok bişey
arendoruk17 Deli olcam yok yok yok Ben bu ay Çok geciken duyuyorum Kasıklarım da alt karnımda ağrım çok
zeynomurat arendoruk17 4 gün geçti inşAllah yoktur oğlum daha 10 aylık 🙄 daha öncede 1 hafta gecikmişti öyledir die umut ediyorum sancım şişkinliğim ağrım felanda var
dilekerem28 zeynomurat benim oğlumda 9 aylık korkuyorum bir belirtide yok bende ağrı felan ay bilemedim
dilekerem28 tazeanneeex eşim biraz daha bekle test yaparsın dedi bakalım birkaç gün daha beklicem streste yapıyorum belki bu durumda etkiliyor