simayiasi 6 aylık olduğundan beri hatta 5.5 aylıkken başladı bu sıralar arttı uykusu çok hafifledi sürekli uyanıyor
osenses28 simayiasi 5 ay 20 günlük bebeğim 1 haftadır ne gündüz ne gece adam akıllı uyku uyuyamıyor dehşet bir direnme ayağımdan bıraktığım gibi gözleri açıyor
birerkekbirkizannesii simayiasi ay 6 ayda sabaha kadar delıksız uyuyan çocuğum gıtmıstı gece 3-4 kere kalkıp sadece ağlayan çocuğum gelmıstı 6 ay daha zordu
babygirlandcatmom simayiasi desteksiz uyuyordu 6. Aydan beri kucak-ayakta sallama ne varsa deniyorum huyu bile değişti çok zorlanıyorum
senamihra16 simayiasi Benimki 5 ay 20 günlük 1 haftadır gece uykularına aşırı direnıyor gözü kapanıyo ama ben sallayında kendini yastıktan aşağı atıyor neredeyse. Hep 10 da uyuturdum artık 12 ye kadar uğraşıp helak oluyoruz
aslanveannessi senamihra16 bebeğim 5ay 5günlğk ve yazdığınız şeyleri yaşıyorum erkenden uyuyan bebeği. Şimdi 12ye kadar direniyor. Sizin geçti mi ve kaç gün sürdü acaba
meftunum senamihra16 bende öyleyim 6 ay 10 günlük deliricen artım kollarımda derman kalmadı. Yastığa yatırdığım an kendini kasıp aşağı kaydırıyor
beybitolat simayiasi ay 6 ay 6 günlük ve 2 gündür gündüz uykusuzluktan gözleri kızarıyo ve uyumuyo gene mi atak geldi ya
birerkekbirkizannesii tucimm gecıyor annesı 7 aylık oldu gece 11 den berı uyuyor beslenmeye bıle kalkmadı
sedefgl tucimm Son durumunuz nedir o süreç geçti mi . Çünkü ven akıl sağlığımı kaybetcem 3 gündür uykuya geçerken bütün bina sesimizi dinliyor
mercankus birerkekbirkizannesii altı ay atağı mı bu nedir dört ayda bile olmadı bısey bunda tıkıldık😀
mercankus simayiasi yaaaa post açtım kimse yazmadı altı aylık oldu tam dün iki gündür ben iptal uykuya çok zor dalıyor sureklı uyanıyor 🥹
tucimm cicek37 @mercankus sizinkilerde emmeden uyumuyor mu peki bizimki memeden başka bir şeyde sakinleşmiyor yoksa çok ağlıyor
cicek37 cicek37 benimki emmeyi bıraktı bende üstelemedim, hamileyim belki düşük tehlikesi yapar diye emzirmeyi kestim
simayiasi tucimm benimki eskiden emmeden uyurdu sallayarak kucakta vs ama 6. Ay itibari ile memeye düşkünlük oldu daha sık emiyor ve sürekli memede uyumak istiyor uyuyor
aselzumra47 tucimm benimki de memede hemen uyuyordu yatağına koyduğumda sabaha kadar uyanmazfi ama 3 gündür perişan etti sebepsiz ağlamalar huzurszluk sürekli emme isteği sıfır uyku
tucimm simayiasi aynen bizim de öyle diş sancıları mı diyorum ama gelen giden yok henüz ek gıdadan dolayı gaz sancılarından mı atak mı hepsi birbirine girdi alışkanlık olur diye de korkuyorum açıkçası
mercankus Canlar @tucimm @simayiasi @cicek37 dün gece iyi geçti bizim meme de uyuyor besıgıne koyunca ağlıyordu o gece öyle devam edecek diye korktum ama devam etmedi umarım gecmıstır sağlıkla büyüsünler 🥰
tucimm mercankus 6 ay 16 gün bizim bakalım devam ediyor gece uyanmalarımız sürekli kıpır kıpır. 7. Ayda geçer diye ümit ediyorum