fatmanur0 Hanımlar bebeğim beş aylık iki gündür yüz üstü uyumayı öğrendi uyuyamıyorum uykusunda bekliyorum çeviriyorum yine kendini donduruyor sizin bebişler ne zaman yüz üstü uyumayı öğrendi
tahin fatmanur0 ay 5 ay 8 günlük başlık açmadan bakayım dedim 2 gündür bizimde böyle bide dönerken ağlıyor bakıyorum dönmüş horluyor korkuyorum da ama uykusunuda bölmek istemiyorum bir şey olmaz değil mi
denizkizi_ fatmanur0 benim kızım (6 aylık ) dönerek uyuyor ilk başlar bende korkuyordum ama kendi rahat pozisyona geçiyor yüz üstü sağ sol fark etmeden uyuyor 😀
morbulutlu Benimde o aylarda bebeğim yüz üstü uyumayı keşfetmişti. Aynı şekilde çok korkup gece hiç uyumuyordum 😆ama merak etmeyin bebekler kendini kurtarıyor dedikleri doğru zamanla değişiyor şimdide yan uyuyor 😍
fatmanur0 morbulutlu Valla bu saatte onun için bekliyorum inşallah korkumu yenerim 🤣bebis rahat ediyor ki yüz üstü yatıyor ama içim rahat değil kafasını kurtaramaz diye ☺️
JanJan_ fatmanur0 valla gazlı bir bebekti rahat ediyordu ben sırt üstü yatırdığımı düşünemiyorum anında uyanır heralde sabahları uyandıracaksam sırt üstü çeviriyorum hemen gözlerini açıyor😂
fatmanur0 tahin valla aynısini bende yaşıyorum dondurdugum zaman soyleniyor bana sonra geri yüz üstü dönüyor ama kafasını yana çeviriyor yine için rahat olmuyor yaninda uyanık duruyorum bir iki gün biraz daha alışsın için rahat etsin öyle rahat uyku uyurum heralde 🤣